Catalizatorul din Bucegi

Tot mai multe surse, nu doar din Romania, sunt focusate pe Carpatii romanesti, unde sunt vehiculate informatii despre lacuri glaciare ce detin comori, masive muntoase inzestrate cu minereuri in stare pura, bibiloteci secrete, portaluri catre alte lumi, precum si zone cu incarcaturi spirituale incredibile, unde corpul tranziteaza neconditionat dimensiuni pe care nici ”visele” noastre nu le-au ”imbratisat”.
DSC06000

Caldarea glaciara din Nordul Bucegilor – vazuta de pe hornurile Malaiesti (septembrie 2015)

Pe teritoriul Romaniei de astazi, in vremuri demult apuse, au trait fiinte puternic evoluate spiritual. Acestea, pe langa timbrul evolutiv, au predat urmatoarelor generatii o multitudine de tezaure energoinformationale, precum si cunostinte ce privesc istoria de dinaintea lor. In acelasi chip, stramosii nostri ne-au transmis prin factori extrasenzoriali, taine ale Universului, pe care stiinta momentului inca nu le-a descoperit, insa si elemente  care privesc natura nevazuta a teritoriului patriei noastre …

Descoperirile din Muntii Buzaului, acolo unde oamenii dispar subit, Muntii Bucegi, ce tainuiesc in tihna istoria omenirii, Masivul Ceahlau, care reflecta o paleta diversificata de piramide fizice si celeste, Masivul Godeanu, tunelurile de sub Marea Neagra, dar si orasul ascuns de sub Sarmizegetusa, reprezinta doar un punct din oceanul vast de informatii pe care stramosii nostri au dorit sa il cunoastem.

DSC06028

Structura calcaroasa interesanta in Nordul Bucegilor.

In prima parte, vom discuta despre ,,catalizatorul,, Masivului Bucegi, a carui energie este propagata aproape de maxim in luna noiembrie. Astfel de zone, potrivit masuratorilor de specialitate emana sub o forma orgonica o multitudine de efecte (terapeutice) benefice organismului uman. De la bun inceput, tinem sa mentionam ca aceste perimetre, nu au canalizat doar rezultate infloritoare stiintei noastre, ci au si demonstrat intr-o forma certa, cum esenta acestor dimensiuni, asociata anumitor forme-gand  reflecta vindecarea din toate punctele de vedere.

In urma cu 17 ani, pe teritoriul Masivului Bucegi, un institut independent de cercetare a studiat minutios o zona de creasta  unde, se considera ca se petrec o sumedenie de fenomene bizare. Potrivit geofizicienilor, in prima faza a proiectului, cercetarile au relevat anomalii geomagnetice, similare cu cele care, de regula se gasesc sub orice nod geopatogen al Terrei, fenomene pe care specialistii le-au clasificat intr-o oarecare masura a fi ”suspecte” …

DSC06043

Un loc deosebit de magnetic, in plan apropiat – creasta stancoasa Malaiesti, acompaniata de saua Tiganesti, intre cele doua structuri, stanga jos – Lacul glaciar Tiganesti, simbol al ultimelor glaciatiuni.

Ulterior, cu ajutorul masuratorilor tehnologizate (magnetometrie diferentiala, respectiv radiografierea subsolului), cercetatorii au scos la suprafata un tipar oarecum ”bizar” de anomalii atipice, ce se manifesta sub influenta unei emisii de radiatii patogene, tipar, care, potrivit declaratiei coordonatorului de proiect, inca nu poate fi edificat pe deplin.

Noi stim ca, de regula ”anomaliile magnetice” cunoscute pe tot globul pamantesc sunt evidentiate in rupturile de falii, in reflexii ale scoartei terestre interioare sau in alte asemenea fenomene geologice care se inregistreaza intr-o oarecare forma atipica pe diagrame. Insa, aici este vorba despre cu totul altceva, dragi prieteni. Este vorba de ”o analiza fara rezultat” … ceva necunoscut inca. Nici cei mai de seama geofizicieni din Belgia si Franta nu au stiut cum sa interpreteze acest fenomen din Muntii Bucegi. Trebuie sa mentionam ca, in vecinatatea acelei zone, la cateva sute de pasi catre Sfinx, s-a prabusit elicopterul militar, ce apartinea armatei israeliene, cauzele acestui eveniment fiind, cel putin pentru noi, necunoscute. Iata declaratiile unor cercetatori romani de renume, care au verificat acest aspect

„Ne-am speriat cand ne-a strigat alertat, nu stiam ce s-a intamplat. Evident ca am privit cu neincredere fenomenul, la inceput. In timp insa am constatat, pe propria noastra piele, ca el este real. Abia apoi am demarat investigatiile asupra acestui loc”, spune Vasile Rudan.


”Am constatat ca oricat ai urca, oricat de obosit ai fi dupa mers, in momentul in care ai ajuns in zona respectiva dispare oboseala, lucru care nu se manifesta pe alti versanti. Este vorba de o revigorare a functiilor fizico-chimice cu o rapiditate iesita din comun”, declara Dumitru Stanica.


„Ceea ce am gasit noi in Bucegi are o dispozitie geografica identica cu cea descrisa in folclor. In al doilea rand, stim acum ce si cum sa cautam. Pe diagrame, harti ale subsolului, profilele micromagnetice ale zonelor malefice, despre care avem mai multe date, sunt ascutite, pe cand cele ale zonei benefice sunt liniare, aproape drepte. Timp de mai multi ani am fost ocupati cu alte proiecte de cercetare si am suspendat investigatiile din Bucegi, dar intentionam sa reluam cercetarile. Apoi vom largi zona investigatiilor, deoarece avem semnale ca asemenea locuri deosebite se mai gasesc, cel putin in zona Masivului Retezat. Interesant este faptul ca din informatiile de pana acum rezulta ca fiecarei zone malefice trebuie sa ii corespunda, undeva in apropiere, o zona benefica, la o distanta de cel mult cateva sute de metri. Deocamdata nu vom divulga locatia exacta”, spune Rudan.


Acest ”perimetru” din Carpatii Romanesti, poarta amprenta ultimelor glaciatiuni, nucleul central fiind configurat in vecinatatea X-ului din Masivului Bucegi, unde, potrivit masuratorilor radiestezice, se afla Axis Mundi (Axa Lumii) considerata de initiati si vortexul principal energetic al planetei.

Cum orice forma din Univers trebuie sa aiba si un centru geometric, cei care sustin ca leaganul principal al omenirii este situat in spatiul carpato-danubian-pontic, contureaza cu precizie punctul, axul respectiv pe piramida fizica din potcoava Bucegilor, unde Zeii dacilor comunicau cu fiintele superioare celeste, mai precis pe Varful Bucura (2503m)  din vecinatatea Varfului Omu (2509m) – aspect, care ne inclina sa credem ca Universul si Terra aveau o osie comuna – AXIS MUNDI sau AXA LUMII.

Unchiul Porancea, cum ii spunem noi, (meteorologul de serviciu de la staţia meteorologică Vârful Omu) ne povesteşte cum în urmă cu 25-30 de ani, a însoţit o echipă de specialisti  care a masurat inforenergetic Vârful Bucura. Potrivit acestora, s-a   constatat un cuantum ridicat de radiaţii. Specialistii nu au edificat  nici până astăzi influenta acestora, vehiculandu-se de atunci, o paleta diversificata de ipoteze…

Dr Romulus Vulcanescu ne spune ca plasarea Zeilor celesti pe varfurile muntilor era un fapt obisnuit la daci, insa si la traci, fratii dacilor, pentru care crestele muntoase reprezentau salasuri ale Zeilor, asa cum a fost, de altfel, Olimpul salasul Zeilor la greci si, mai inainte de acesta, Olimpul pelasgilor. Dacii se urcau pe crestele muntilor pentru a se ruga, pentru a fi mai aproape de cer, in care credeau ca salasuiesc Zeii lor, iar incintele sacre de pe crestele muntilor au fost locuri de contact cu divinitatea.

Conform masuratorilor unor personalităţi demne de toată încrederea, mentionam ca locul (Varful Bucura) este puternic incarcat energetic, multi oameni ai locului, marturisind ca s-au încărcat energetic pentru o perioadă buna de timp, după ce au vizitat vecinatatile platoului din Bucegi, iar în jurul Sfinxului, spun ei in anumite perioade (sfarsitul toamnei) se pot observa cu ochiul liber, fluctuatii energetice pozitive ce pulverizeaza la unison forme pur orgonice asupra crestei muntelui. 

PIRAMIDA DACILOR

Intr-un alt aspect – structura este imensa in raport cu ceea ce noi suntem obisnuiti sa comparam. Este cat un munte – ea fiind protejata din adancuri de catre atlantii supravietuitori, dar si de gardieni si entitati energetice care au functia de a indeparta atenţia şi voinţa celor interesati sa patrunda in aceste ”galerii”cu ganduri rele.

De regula Piramida din Bucegi nu este ”inchisa”- sau interzisa, insa exista anumite ”protocoale de intrare” pe care trebuie sa le respecti. Este necesar să ai o pregatire corespunzatoare, sa fi atins anumite praguri de conştiinţă, intrucat accesul la acestea se efectueaza numai dacă oscilam in anumite tipare de frecvenţa.

DSC04918 (2)Dupa spusele lui Herodot, Zamolxe a reusit sa tranziteze cele trei porti/baraje enegetice ale Piramidei din Bucegi, tot atat – a patruns pana in miezul acesteia, unde a fost intampinat de gardienii atlanti, dar si de entitati energetice din galaxia apropiata (Andromeda) situata la aproximativ 2,9 milioane de ani lumina. Motivul ”intalnirii” cu aceste fiinte era foarte clar, trebuiau efectuate multiple legaturi dintre structura din Masivul Bucegi şi o anumită zonă a Daciei. Acea zonă prezintă o convergenţă specială a energiilor telurice, magnetice şi elementale. Respectiva zonă este cunoscută sub numele de Sarmizegetusa Regia. Acolo urma să se construiască o reţea energetică foarte complexă, având conexiuni cu circuitele subtile din piramidă, dar si cu alte centre energetice de pe teritoriul Daciei, Tibetului, insa si de pe teritoriul Egiptului.

Când atlanţii au părăsit zona, lăsând astfel să se desfăşoare noul program evolutiv (în jurul anului 6.000 î.Hr.), au fost nevoiţi să predea ştafeta noii generaţii. Pentru a realiza aceasta, au selectat şi pregătit mai mulţi băştinaşi (vechii daci). Ei au fost primii iniţiaţi ai noii ERE. Sunt cunoscuţi în tradiţia strămoşească sub denumirea de MOSI. Chiar dacă nu puteau fi pregătiţi asemenea maeştrilor-preoţi atlanţi (din cauza structurii lor energo-informaţionale), aveau totuşi avantajul puritatii sufletului, fapt care i-a avantajat foarte mult la înţelegerea naturii divine a omului şi a unicităţii sufletelor.

Pe de altă parte, multe entităţi superioare (inclusiv Ral), au făcut „coborâri vibraţionale” până la nivelul energetic primar, în special pentru a facilita salturile de conştiinţă ale dacilor.  Moşii {Dacii vechi) erau aproape permanent în contact cu entităţile superioare şi lucrau extrem de eficient cu fluxurile energetice ciclice ale naturii. Erau adevărate focare de iubire, echilibru şi înţelepciune pentru ceilalţi locuitori ai Terrei.

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)