BUCEGI – NUCLEUL ENERGO-INFORMATIONAL AL PLANETEI.

Oamenii sunt Zeii muritori, iar Zeii sunt oameni nemuritori. Fericit este cel care prinde sensul acestor cuvinte pentru ca el deține cheia către toate. Hermes Trismegistus.
12871497_1324292397586269_2294157841529521435_n

Cineva vegheaza deasupra Caraimanului.

Vechii preoți daci, alături de discipolii lor, dădeau credibilitate unui concept ce depășeste cu mult pragul oricărui tipar al teoriilor concepute de părintele consacrat al fizicii moderne. Aceștia conturau o relație deosebită cu natura MAMEI GEEA, armonizând indubitabil procesiunea echilibrului perfect către ascesiuni ce privesc îndepărtata rapsodie de culori  a Univesului.

Conceptul avea la bază un mănunchi complet de inițieri, adaptate sistematic în planuri înățate spiritual pe care, dacă-l înețelegeai pe deplin, puteai escalada cele mai de seamă dimensiuni ale conștiinței colective. Deveneai un TOT, omogenizându-te fără rezerve cu materii cuantice care și-au  manifestat prezența în Univers încă de la începutul TIMPULUI. Vechii preoți ai Daciei credeau în “Axis Mundi,” axul cuantic ce unește toate lumile, Universul care cuprinde în șarmul său celelalte Universuri. Pe înțelesul oricărei persoane deschise unui astfel de concept, cunoșteau îndepărtatele taine ale Multiuniversului. Ce poate fi mai frumos în viață, decăt cunoașterea interiorul și exteriorului tâu. Nu te puține ori am încercat să aduc un plus de prospețime conștiinței mele, explorând în micro și macrocosmos aspecte pe care cu certitudine le-am întâlnit și-ntr-o altă viață. Sunt convins că, cel puțin o dată v-ați trezit cu stări identice ca cea menționată.

dsc06091

Locul de legatura cu DIVINITATEA

Să admiți că trebuie și poți străbate Axis Mundi, nu oglindește altceva decăt pura conștiință. Realizabil, nu? Materializarea acestui fapt, cutremurător, dacă ținem seama de metodologia cu care strămoșii noștri deslușeau tainele Univesului, mă face, cu permisiunea dumneavoastră, să spun că, noi știm că, nu știm nimic în raport cu cele petrecute în vechime. Procesiunile și gradele de evoluție înrudite cu această dimensiune, mă trimte într-o lume cu foarte multe ,,încuietori,, Cu cât descopăr mai multe, îmi dau seama căt de puține cunosc. De mic copil simțeam acest ,,neajuns,, acceptânudu-mi scuzele, cu speranța că-mi voi consolida poziția în termeni receptivi, găsind totodată acea realitate supremă despre care fizica cuantică consideră ca ar exista.

Este de-a dreptul fascinant, închipuindu-te în acele vremuri, lângă acei oameni. Puteai să-l vezi pe geto-dac cercetând poziția cerului, pe altul proprietățile ierburilor și ale arbuștilor, alchimizând esențe și tincturi tămăduitoare, pe acesta studiind creșterea și micșorarea Lunii, pe celălalt observând eclipsele Soarelui, dezvoltând culegeri astronomice în matematici perfect aliniate timpurilor noastre. Totul era calculat cu precizie milimetrică, aspect ce ne înclină să credem că, vechii preoți nu-și canalizau discipolii doar pe materii spirituale. Aceștia, pe langă credința îi centralizau și-n medicină, matematică, geometrie sacră și nu numai. Ce sa mai …!, un mecanism pur ZAMOLXIAN ce funcționa după Legile Universului, precum un ceas elvețian. Aceasta era DACIA.

802053În același chip, vechii preoți deslușeau concepte pe care știința actuala abia le studiază, iar aici fac referire la emiterea pe distanțe foarte mari a impulsurilor electromagnetice, cum ar fi cele emise de creier. Așadar, iată o materie nouă pentru unii dintre noi, demnă de lăudat în acele vremuri. Cert este că, până nu demult, mediile științifice au crezut că, doar prin gândurile noastre putem emite energie/vibrație către exterior și că cel mai puternic generator de impulsuri din corpul nostru ar fi creierul cu impulsurile sale electromagnetice. Ei bine, iată cum, cu peste 2000 de ani în urmă, dacii cunoșteau mai mult decât atăt și bag de seamă în urma a mai multor similitudini ale timpului că, totul se repetâ, adică, timpurile se intorc, precum valurile marii ,,dematerializate,, către mal, retrăgându-se sub forma altor valuri înapoi către larg. Intersant, nu? Aceștia cunoșteau INTELIGENȚA INIMII, însă și marea deosebire ce era intre materia cenușie (creierul) și al doilea generator de impulsuri al corpului uman, INIMA, ultimul emițând, atentie!! de aproape 1.000 de ori  impulsuri electromagnetice mai putenice decât primul. Așadar, acest catalizator, dacă vreți, este înzestrat cu factori cuantici conștienți ce conturează necondiționat ”INTELIGENȚA INIMII” și câ influențele acestui organ sunt  profunde pentru fiecare dintre noi.

10301535_864620550220125_5041465334063635685_nCorelat cu alte forme de vibratie, iar aici închid imaginara paranteză, acestă procesiune de emitere a impulsurilor electromagnetice poate materializa fără echivoc certitudini ce în zilele noastre ar putea revoluționa întreaga ramură a medicinei. Dați-vă seama, inima interacționează atât cu trupul, cum istorisea și Platon, de altfel, în baza conceptul zamolxian, cât și cu mediul exterior prin campurile electromagnetice pe care le emană. Avem motive sa credem că, acest câmp generat de inima are influeță la foarte mulți kilometri în afara corpului nostru, pornind de la locația fizică a inimii. Asadar, Tesla avea dreptate când spunea că, vibrația inimii poate atinge orizonturi îndepărtate ale Caii Lactee.

Potrivit istorisirilor din vechime, Platon aduce un argument solid aspectului în dezbatere, menționând desori în scrierile sale concepția zamolxiană ,, NU POȚI SĂ VINDECI TRUPUL FĂRĂ A ȚINE SEAMA DE SUFLET ȘI NICI SUFLETUL FĂRĂ A ȚINE SEAMA DE CAP. Sunt sigur că știți la ce mă refer. Cum spune vorba aceea ? ,,CINE ARE OCHI SĂ VADĂ ȘI MINTE SĂ ÎNȚELEAGĂ,,

Învățăturile Măritului Zamolxe reflectă și cunoștințe complexe de psihologie, astronomie, matematică, dar și de geometrie în spațiu. Chiar Iamblichus a spus că, Zamolxe a lăsat învățături în formă scrisă despre aceste materii. Iordanes în Getica afirmă și el existența legilor și a invățăturilor scrise la geto-daci, de fapt la goți, întrucât el i-a confundat pe geți cu goții, atribuindu-i-le Preotului Deceneu.

TREPTELE DE INIȚIERE – AXIS MUNDI

sfinxul-din-bucegi

MARITUL SFINX

Din punct de vedere geografic, hotarul României de astăzi s-a potrivit ”mânușă” raportat proiectelor de reorganizare enero-informaționale ale Terrei.

Potrivit măsurătorilor, ținutul țării noastre este situat chiar în centrul anahata al Terrei, iar unul dintre pilonii de bază ai grilei energetice este tot în această zonă. Acest aşa-zis pilon de bază este guvernat de un centru principal şi mai multe centre secundare pe care le putem regăsi și astăzi în A.C.R. (Arcul Carpatic Românesc). De asemenea, chakrele Pământului sunt perfect aliniate cu propriile noastre chakre. Odată ce planeta se trezește, la fel se întâmplă și cu noi. La fel cum energia și vibrația noastră se ridică de la chakra cea mai de jos, Muladhara Chakra până la chakra supremă, Sahasrara Chakra, astfel încât să devenim înalțați, la fel și Pamântul participă la acestă procesiune spirituală.

În conformitate cu măsurătorile radiestezice/inforenegetice, a șasea chakra a pământului (Ajna Chakra) se află în Carpații Meridionali, mai precis, în Masivul Bucegi. Acolo este nucleul de bază, catalizatorul cuantic, dacă doriți, al Pământului. Prin intermediul acestui nucleu se pot amplifica abilități precum, intiuiția, clarviziunea, totodată deschizându-se orizonturi îndepartate către  Univrsurile Paralele. Datorită anumitor instalații geo-telurice poziționate de MAMA GEEA în gospodăria sa, matricele energo-informaționale umane sunt conectate cuantic la pilonul de bază amintit anterior. Aceste instalații dețin indubitabil rolul de a amplifica energiile naturale (telurice, magnetice, gravitaţionale), insă și energiile specifice Terrei (anumite vortexuri, energii elementale, etc)

De regulă, Ajna Chakra controlează, atăt văzul fizic, viziunea mistică, căt și glanda pineală ce coordonează interacțiunea cu sistemul endocrin. La fel ca și glanda pineala, ajna chakra ne permite să recunoaștem alte dimensiuni și realități. Cine cunoaște pe deplin anumite piscuri din Munții Bucegi, cu siguranță a semnalat deseori prezența anumitor portaluri, dar și a unor fenomene energetice misterioase. Treaba este foarte cunoscută printre cei cu dor de cer. 

182

ZONA ENERGETICA PUTENICA

Centrul Suprem al dacilor era reprezentat sută la sută de Academia fondată de Zamolxe. Acesta era format din numeroase elemente ce se găseau de regula în toate academiile spirituale ale timpului, catalogate deseori de marii înțelepti ,,Scoli ale Misterelor,, … Singurul fundament pe care Scoala Zamolxiană îl avea în plus față de fluxul academic al acelui timp, consta în pregătirea ”invatacelului”… care dura două anotimpuri și oglindea etapele cu care discipolul trebuia să se adapteze. Menționez că, regimului de pregatire era unul destul de sever în condițiile în care aceștia își aveau propus ca evoluția lor spirituală să atingă ultimul prag de cunoastere.

Iată punctele ce trebuiau respectate;
 1. Izolarea faţă de comunitate (şi familie)
 2. Hrana (care devenea vegetariană naturistă, deci netrecută prin foc) 
 3. Potolirea dorinţelor cărnii (înfrânarea sexualităţii instinctive) erau primele deprinse. Numai așa corpul, mintea și sufletul puteau tranzita etapele premergătoare către spiritualitatea pură, către AXIS MUNDI
După această perioadă premergătoare, cei ce simţeau că drumul lor este benefic alături de Zamolxe, desfășurau o pregătire pe ansamblul corp-minte-suflet. Discipolii ascultau atât de Zamolxe şi învăţători, cât şi de ceea ce le şoptea mama natură şi propriul suflet. Nu dura atât de mult ca la şcoala lui Pitagora (până la cinci ani), însă trebuia percepută atât ”șoapta” trupului, cât şi ”cuvintele” sufletului ş-ale minţii. Fiind aproape de natură şi atent îndrumaţi de învăţători, discipolii reuşeau cu brio să înţeleagă aceste stări sufleteşti speciale ce deschideau un nou capitol către ÎNĂLȚARE, către AXIS MUNDI. Toate acestea formau un limbaj, un cod, ce trebuia insămânțat ulterior în comunitățile geto-dace. Pas cu pas, prindeau tot mai multă încredere în ei, iar „ochii şi urechile interne” li se deschideau tot mai mult, studiau atât legile frumoase ale naturii, cât şi aspecte legate de corp, suflet şi minte. La acest stadiu se avea în vedere deconectarea cunoştinţelor predecesorilor, cu precădere ale bendiselor şi ale preoţilor lui Gebeleizis. Adică învăţau despre cum poate fi vindecat corpul cu ajutorul ierburilor, seminţelor, florilor, arborilor şi pietrelor. Potrivit izvoarelor literare, acest prim nivel se putea desfașura în zone inferioare crestelor munoase, unde natura le oferea pe deplin condițiile necesare.
MATERIILE CARE AU STAT LA BAZA CENTRULUI SUPREM AL DACILOR
 1. Disciplina: ascultare, studiu, hărnicie, cumpătare, perseverenţă.
 2.  Cultivarea virtuţilor: iubire, voinţă, curaj, răbdare, modestie. 
 3. Obiectivele: pacea, dreptatea, adevărul, unitatea, progresul. 
 4. Autocunoaştere: personalitate şi individualitate; intenţie-imagine-emoţie; gând-cuvânt-faptă; suflet-minte-trup. 
 5. Eliberările: detaşare, concentrare, imaginaţie, armonie, frumuseţe.
 6. Autodezvoltarea: mărirea câmpului vital, creşterea gradului de conştienţă, extinderea simţurilor. 
 7. Cauzalitate: Rezonanţă – Convergenţă – Sincronicitate – Ciclicitate – Corespondenţă – Unicitate. 
 8. Evoluţia spaţio-temporală: ordine-măsură-control, înţelepciune, creaţie Tot atat, discipolilor li se dezvolta atât cultul muncii individuale cât şi cultul muncii colective. Oamenii erau adesea asociaţi cu arborii fructiferi, iar faptul că unii dintre daci nu prosperau, era considerată o ruşine.
17098_10204161337897870_762736717431956951_nToți erau egali, iar respectul guverna profund pe meleagurile sacre, se muncea în egală măsură pe toate cele trei planuri: exista o muncă fizică, una intelectuală (studiul zilnic) şi o muncă de dezvoltare (inclusiv pentru dezvoltarea capacităţilor considerate paranormale). Când vizitau comunităţile şi răspândeau seminţele de înțelepciune și lumină, adeseori discipolii participau la unele dintre proiectele comunităţilor (lucrări de aducţiune, fântâni, case, hambare s.a.m.d.) Discipolii conștietizau că nu trebuie cu niciun chip să se oprească din ceea ce aveau de făcut. Pentru ei, nu exista punct final; conștietizau că fiinta umana trebuie să se perfecţioneze continuu, fără limite, atât în cunoaştere cât şi în dezvoltare, iar setea de cunoaștere reprezenta piatra de temelie a acestului concept.
Locul unde se consideră că, Zamolxe iși aduna invățătorii este situat … nu departe de punctul cel mai lăudat de cei cu dor de cer, acolo se află o apă, dar și un munte sculptat bucată cu bucată, acesta le-a spus;
„Cu adevărat m-aţi purtat în sufletele voastre. Demni sunteţi acum să culegeţi ceea ce aţi semănat. Fiecare dintre voi sunteţi acum învăţători. Mergeţi deci la cules şi cele ce-aţi primit, la rândul vostru să daţi mai departe.”
Zamolxe le mai spuse învăţătorilor să-i ţină deoparte pe cei care pot fi „ridicători de patrie”. Ei erau cei demni pentru al treilea nivel (care ar fi durat trei ani). După tot acest timp, oamenii Zeului coborau la câmpie și propăvăduiau spiritul de lumină celor care-l meritau. Cei care nu puteau percepe încă lumina spiritului sfânt, nu erau izolați de ceilalți, ba din contră, erau ajutați și canalizați pe masura cugetării lor, școliți și educați spiritual, ca nu cumva să rămână vreunul gol la minte … că suflet aveau cât Marea Daciei. 
dsc05009 Pretutindeni am fost întăriţi în incredințările noastre, în mod direct, cam până în jurul anului 500 de către Moşii (Zeii) popoarelor, conducătorii spirituali înălţaţi ai societăţilor umane, ce au fost în mijlocul lumii, consolidând credinţele oamenilor în intuiţiile lor, învăţându-i şi canalizăndu-i în utilizarea experienţei lor în condiţiile pământene. După această dată, Zeii s-au retras treptat in tihnă veșnică, cu speranța ca popoarele să-şi cunoască singuri încrederea sau lipsa de încredere în forţele proprii, după caz, având grijă în general să estompeze efectele vibraţiilor activităţilor lor curente.
 
Cu toţii avem învăţăturile din trecut ale Zeilor (Moşilor) şi experienţa proprie cu care trăim destinele noastre. Şi vom trăi în acest mod fără conducerea lor directă până când ne vor reveni puterile de altădată şi vom conştientiza până unde am ajuns prin forţele noastre proprii în evoluţiile noastre cu grad înalt de dificultate. În acest fel vom şti şi cum ne-am croit vieţile, insa şi cum am fi putut face totul mai calm, mai înţelegător, mai iubitor, iar totul va fi bază de învăţătură în continuare pentru viitoarea noastra înălţare spirituala.
Adrian
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)