Cele sapte spirite (chakre) de lumina ale Terrei. (Ajna Chakra) spiritul al saselea se afla in Masivul Bucegi

Înainte de venirea Domnului Iisus Hristos pe Pămâmt, după ce ultimele petice de pământ ale Atlantidei s-au scufundat în apele învolburate ale oceanului planetar, DIVINITATEA, prin natura sa a trimis cele şapte spirite de lumină benefice pentru a supraveghea şi îndruma evoluţia umană către cele mai luminate căi. Trei din aceste spirite se aflau în Tibet, zonă care a rămas şi în prezent guvernată de natura spirituală; un alt spirit de lumină se află în China, un altul în India, un altul la Ierusalim, iar ultimul și cel mai puternic se află pe teritoriul vechii Dacii. Ultimul nu înseamnă cel din urmă, ci unul dintre cele şapte elemente de lumină, pure, care se numea Zamolxe si evolutia sa.

11201929_965214166899876_3501647721728417607_n

 

EVOLUTIA trebuia să cuprindă dinamica evolutivă a corpului emoţional şi mental, adică zona de intersecţie a primelor structuri energo-informaţionale, o etapă în care egoul părea să fie singurul suveran, materia părea să fie singurul spaţiu, iar manipularea {prin forţă, ameninţarea cu forţa, prin religii sau prin diverse curente ideologice} părea să fie singura formă de orânduire. Desigur, a fost {şi încă mai este} etapa dualităţii şi a „eternei” bătălii dintre bine şi rău. Ce-i drept, este că omenirea nu era obligată să treacă prin toate cele câte a trecut. Nu era nevoie de suferinţă! Nu erau necesare războaiele religioase, nu erau necesare tiraniile, nu trebuia să cunoaştem forme de orânduire dintre cele mai hidoase. Cu siguranță putea fi altfel …

 Academia fondată de Zamolxe era formata din numeroase elemente ce se gaseau de regula in toate academiile spirituale ale timpului – catalogate deseori de marii intelepti – Scoli ale Misterelor …
Singurul factor fundamental pe care Scoala Zamolxiana il avea in plus fata de fluxul academic al acelui timp – consta in pregatirea ”invatacelului”- care dura sase luni si reflecta momentele in care discipolul trebuia sa se adapteze regimului sever de pregatire. Decât in acest mod se putea evolua spiritual către ultimul nivel. Iată ”rutinele” care trebuiau respectate;
1 – Izolarea faţă de comunitate (şi familie)
2 – Hrana (care devenea vegetariană naturistă, deci netrecută prin foc)
3 – Potolirea dorinţelor cărnii (înfrânarea sexualităţii instinctive) erau primele deprinse … numai așa corpul, mintea și sufletul puteau tranzita etapele premergătoare către spiritualitatea pură …
12301498_972825209472105_8515417860910492415_nDupă aceasta ”perioada premergatoare”- cei care simţeau că drumul lor este cuantificat alături de Zamolxe, urmau o pregătire pe ansamblul corp-minte-suflet. Discipolii ascultau atât de Zamolxe şi învăţători, cât şi de ceea ce le şoptea natura şi propriul suflet. Nu dura atât de mult ca la şcoala lui Pitagora (până la cinci ani), însă trebuia percepută atât ”șoapta” trupului, cât şi ”cuvintele” sufletului şi ale minţii. Fiind aproape de natură şi atent îndrumaţi de învăţători, discipolii reuşeau să înţeleagă primele „şoapte” ale sufletului şi ale minţii. Stări sufleteşti speciale, sentimente deosebite, percepţii fine, senzaţii aparte, toate acestea formau noul limbaj ce trebuia descifrat.
Pas cu pas, prindeau tot mai multă încredere în ei, iar „ochii şi urechile interne” li se deschideau tot mai mult, studiau atât legile frumoase, cât şi aspecte legate de corp, suflet şi minte. La acest stadiu se aveau în vedere deprinderea cunoştinţelor predecesorilor, cu precădere ale bendiselor şi ale preoţilor lui Gebeleizis. Adică învăţau despre cum poate fi vindecat corpul cu ajutorul ierburilor, seminţelor, florilor, copacilor şi pietrelor ….
Materile principale care au stat la baza CENTRULUI SUPREM AL DACILOR (Academie lui Zamolxe):
1. Disciplina: ascultare, studiu, hărnicie, cumpătare, perseverenţă.
2. Cultivarea virtuţilor: iubire, voinţă, curaj, răbdare, modestie.
3. Obiectivele: pacea, dreptatea, adevărul, unitatea, progresul.
4. Autocunoaştere: personalitate şi individualitate; intenţie-imagine-emoţie; gând-cuvânt-faptă; suflet-minte-trup.
5. Eliberările: detaşare, concentrare, imaginaţie, armonie, frumuseţe.
6. Autodezvoltarea: mărirea câmpului vital, creşterea gradului de conştienţă, extinderea simţurilor.
7. Cauzalitate: Rezonanţă – Convergenţă – Sincronicitate – Ciclicitate – Corespondenţă – Unicitate.
8. Evoluţia spaţio-temporală: ordine-măsură-control, înţelepciune, creaţie
Tot atat, discipolilor li se dezvolta atât cultul muncii individuale cât şi cultul muncii colective. Oamenii erau adesea asociaţi cu arborii fructiferi, iar faptul că unii dintre daci nu prosperau, era considerată o ruşine.
12359962_972816309472995_4218015929203452634_nÎn CENTRUL SUPREM AL DACILOR toți erau egali, iar respectul guverna profund pe meleagurile lor, se muncea în egală măsură pe toate cele trei planuri: exista o muncă fizică, una intelectuală (studiul zilnic) şi o muncă de dezvoltare (inclusiv pentru dezvoltarea capacităţilor considerate paranormale). Când vizitau comunităţile şi răspândeau seminţele de înțelepciune și lumină, adeseori discipolii participau la unele dintre proiectele comunităţilor (lucrări de aducţiune, fântâni, case, hambare s.a.m.d.), discipolii constietizau că nu trebuie cu niciun chip să se oprească din ceea ce aveau de făcut. Pentru ei, nu exista punct final; constietizau că fiinta umana trebuie să se perfecţioneze continuu, fara limite, atât în cunoaştere cât şi în dezvoltare, iar setea de cunoastere reprezenta piatra de temelie CENTRULUI SUPREM. Locul unde se presupune ca Zamolxe si-a adunat ”invataceii’ este situat … nu departe de punctul cel mai lăudat de inițiați, acolo se află o apă, dar și un munte sculptat bucată cu bucată, acesta le-a spus;
„Cu adevărat m-aţi purtat în sufletele voastre. Demni sunteţi acum să culegeţi ceea ce aţi semănat. Fiecare dintre voi sunteţi acum învăţători. Mergeţi deci la cules şi cele ce-aţi primit, la rândul vostru să daţi mai departe.”
Zamolxe le mai spuse învăţătorilor să-i ţină deoparte pe cei care pot fi „ridicători de patrie”. Ei erau cei demni pentru al treilea nivel (care ar fi durat trei ani). După tot acest timp … oamenii Zeului coborau la câmpie si propovaduiau spiritul de lumina celor care-l meritau. Cei care nu puteau percepe încă lumina spiritului sfânt, nu erau izolați de ceilalți, ba din contră, erau ajutați și canalizați pe masura cugetării lor, școliți și educați spiritual, ca nu cumva să rămână vreunul gol la minte … că suflet aveau cât Marea Mare …

DSC05148 (2)Din punct de vedere geografic, tinutul Romaniei de astazi s-a potrivit ”la manusa” in raport cu planurile de reorganizare eneroinformationale ale Terrei, intrucât ținutul țării noastre este situat  chiar în centrul anahata al Terrei, iar  unul dintre pilonii de bază ai grilei energetice este tot în această zonă. Acest aşa-zis pilon de bază cuprinde un centru principal şi mai multe centre secundare, pe care le putem regăsi și astazi in Carpații românești.

Chakrele Pamantului sunt perfect aliniate cu propriile noastre chakre. Odata ce Pamantul se trezeste, la fel se intampla si cu noi. La fel cum energia noastra se ridica de la chakra cea mai de jos, numita Muladhara Chakra pana la chakra suprema, Sahasrara Chakra, astfel incat sa devenim “iluminati” – la fel si Pamantul participa la acest proces de trezire. Desi aceste vortexuri de energie s-au schimbat in timp, in functie de ciclurile planetare, acestea sunt, in general considerate a fi in urmatoarele locuri:
559493_41752e2023d36daf6bd82c3bcc9bc78c_large

Muntele Shasta din California

1) Primul spirit de lumina (Chakra Muladhara Chakra) – se afla in Muntele Shasta din California. Unii, de asemenea, cred ca acest vortex din Muntele Shasta reprezinta cea de-a 5-a chakra a planetei.

Muladhara Chakra este “centrul radacinii”, guvernand sistemul endocrin si cel nervos central. Glandele cele mai importante sunt suprarenalele care pun in functiune sistemul nervos simpatic ca mecanism vigil al corpului si alegerea corpului de a lupta sau de a fugi. Energia din Muntele Shasta este considerata primara si de baza. Acolo s-a acumulat forta universala a vietii inainte de a deveni viata.

Multe persoane considera Muntele Shasta ca fiind unul dintre cele mai sacre de pe Pamant. Acest munte maiestuos – o parte din lantul Casade Mountain Range, localizat in Siskiyou County, California de nord, la aproximativ 72 km de granita cu statul Oregoneste – este faimos pentru aparitiile de OZN-uri si alte evenimente ciudate si neexplicate. De asemenea, se crede ca exista o retea de tuneluri sub acest munte, care sunt parte dintr-o retea mondiala de tuneluri subterane.

aerial_view_of_mount_shasta__california

Este un loc sacru pentru Indienii nativi americani care credeau ca muntele este locuit de spirite de lumina

Oamenii care viziteaza zona experimenteaza o senzatie extraordinara de energie si au parte de niste viziuni remarcabile aici. Muntele Shasta este considerat ca un punct major al grilei energetice a Pamantului, adica un puternic vortex de energie spirituala.

Potrivit samanilor, este un loc sacru pentru Indienii nativi americani care credeau ca muntele este locuit de catre capetenia spiritelor Skell, care a coborat din Ceruri la intalnirea de pe munte. Conform legendei, spiritul muntelui a fost numit Chief of the Below World (Llao) (nota: Capetenia Lumii de Jos – care in traditia samanica este Paradisul personal, locul de vindecare al sufletului si de gasire a energiei vitale si nu are nicio conotatie negativa), iar spiritul cerului a fost numit Chief of the Above World (Skell) (Capetenia Lumii de Sus).

2) Al Doilea spirit de lumina (Chakra Swadhisthana Chakra) – se afla in Lacul Titicaca din Peru.

peru1

Lacul Titicaca din Peru.

Aceasta chakra regleaza energia se*uala, dorinta, e sediul creativitatii fizice, dorintei de viata. Glandele cele mai importante ale acestei chakre sunt gonadele dar acestei chakre apartine si rinichii, sira spinarii si glandele prezente in aceasta regiune.

Partea sudica a Titicaca este cea unde au fost facute cele mai multe descoperiri. Legenda spune ca insula Titicaca sta in locul unde Manco Copac si Mama Ocllo, copiii Soarelui, au fost trimisi pe Pamant pentru a fonda dinastia incasa. Multi dintre bastinasi mai cred ca Zeul Viracocha este cel care a creat lumea, inclusiv Soarele, Luna si stelele, si ca, dupa moarte, sufletele se intorc la origini, in lacul Titicaca, acesta fiind considerat cel mai sfant loc din Anzi.

Sarpele incolacit, gasit in multe mituri sud-americane, este reprezentativ pentru energia kundalini care se ridica la chakra se*uala a planetei. In 2000, un grup de arheologi a gasit ruinele unui templu antic sub apele lacului, care se pare ca dateaza de aproximativ 1.000 de ani. El masoara 200 de metri pe 50. Tot acolo, s-au gasit dovezi ale practicarii agriculturii, o sosea pavata si un zid de 800 de metri lungime. Despre toate acestea se crede ca tineau de Wanaku, un oras legendar, misterios, aflat in prezent sub ape.

3) Al treilea spirit de lumina (Chakra (Manipura Chakra) – se afla in Muntele de granit rosu Uluru (sau Ayers Rock) din Australia.

uluru

Muntele de granit rosu Uluru

Manipura Chakra stapaneste organele responsabile cu asimilarea alimentelor (sistem digestiv, ficat, vezica biliara). Controleaza producerea si inmagazinarea alimentelor, activitatea energiei biochimice si metabolismului. Aceasta chakra are o actiune importanta in relatiile interpersonale ale unui subiect fata de lume, posesiuni, castig. Produce ambitie si iluminare spirituala. Este chakra misticismului si cand este echilibrata produce seninatate si calm. De aici rovine puterea si capacitatea de a domina, energiile care sustin legaturile dintre om si cunoasterea spirituala.

Pentru aborigenii din Australia, Muntele de granit rosu Uluru este piatra cea mai veche din lume, este “cordonul ombilical” al planetei, asa cum este pentru noi plexul solar ce este este guvernat de Manipura Chakra.

Legendele locului amintesc cum triburile dispareau unul cate unul. Desertul era un loc in care era greu sa traiesti. Soarele isi facea aparitia de dupa nori si usca totul in calea lui. Populatia din zona aducea neincetat ofrande Zeitei Ploii, pana cand aceasta s-a induplecat. Ea le-a spus oamenilor ca va crea un lac imens pe care soarele nu il va putea vedea. Dupa toate acestea, in mijlocul desertului a aparut o stanca uriasa. Triburile nu stiau ce sa creada. In curand si-au dat insa seama ca Uluru n-a mai suferit din cauza secetei, apa fiind pastrata in adancurile nisipurilor sau la radacinile tufisurilor ce cresteau in zona. Intr-un fel, Uluru era un lac intors pe dos.

4) Al patrulea spirit de lumina (Chakra (Anahata Chakra) – localizata in Marea Britanie in asezarile Glastonbury, Somerset si Shaftesbury, acolo unde s-ar afla Sfantul Graal.

glastonbury

Glastonbury

Anahata Chakra stapaneste inima, plamanii, sistemul circulator si sistemul imunitar. Aceasta chakra indica calitatea si puterea iubirii in vietile noastre. Centrul inimii care reprezinta punctul de integrare a sistemului chakral, actioneaza precum o balanta. E conectat cu creativitatea persoanei si cu expresivitatea individului. Este centrul luminii, dragostei, durerii, bucuriei, compasiunii, urii si simpatiei. In zona britanica mai sus amintita se afla o multime de “cercuri in lanuri de cereale”, care prezinta anomalii magnetice.

Se spunea in timpuri medievale, ca daca un staret de la Glastonbury se casatoreste cu o stareta de Shaftesbury, atunci copiii lor ar fi mai bogati decât regele Angliei. Daca sa-ar uni arhetipurile celor doua zone, atunci iubirea este unită cu vointa într-un mod care este revoluţionar. Pentru cei care studiaza Cabala, aceasta formula alchimica uneste Binah (Graal), cu Chokmah (bagheta). Graalul directionat de spiritul Pamantului are puterea de a dizolva toate granitele dintre naţiuni. Dacă inima Pamantului s-ar extinde formand un cerc complet, durerea, suferinta si moartea fizică a tuturor speciilor din intreaga lume, ar disparea atat din traire dar si din memorie.

Sonnenuntergang-am-Glastonbury-TorO legenda mai faimoasa din Glastonbury, spune povestea lui Iosif din Arimateea şi a Sfântul Graal. După învierea lui Iisus, Iosif a mutat arhetipul vietii vesnice – Graalul- de la Ierusalim la Glastonbury. Acest ritual a stabilit fundamentul pentru schimbarea celei de-a sasea chakre a lumii. Astfel, cercul de activare al erei Pestilor, de acum 2000 de ani va face trecerea catre noua era a Vărsătorului în Europa de Vest. În prezent, chakra a sasea este mobila si este in conjunctie cu chakra inimii.

Pentru a muta energiile plexului solar la Chakra Patru, directia principala este de la Uluru-Katatjuta la Bali la Muntele Kailas (Chakra Sapte), la Serghiev Posad, Rusia si Shaftesbury-Glastonbury. Cu aceasta fortă Sarpele Rainbow calatoreste in jurul lumii, absoarbe si eliberează informatii de la site-uri diferite. Shaftesbury, în special, actionează pentru a decodifica informatiile aduse de sarpele Rainbow de la Muntele Kailas, dîn Tibet.

5) Al cincelea spirit de lumina (Chakra (Vishuddha Chakra) – se afla in apropiere de Muntele Sinai, muntele sacru al evreilor.

Muntele-Sinai

Muntele Sinai

Aceasta chakra regleaza aura si corpul astral, dar functia sa majora este legata de modalitatea de exprimare, claritatii, impartialitatii, creativitatii si de puterile mentale ascunse. Cand se activeaza, aceasta chakra stimuleaza sfera mentala.

Tot in apropierea Muntelui Sinai, nu departe de el se afla si celebrele piramide egiptene, ceea ce nu e doar o coincidenta. Tulburarile moderne din Orientul Mijlociu pot fi considerate a fi “strigatele mamei-planete” pentru ajutor.

Vocea Pamantului este în curs de dezvoltare si este unica printre centrele de lumii sacre. Aceasta sfera a energiilor, chakra a cincea, in Orientul Mijlociu, este o componentă majoră de o alta structura vitala a Pamantului, formata din patru vartejuri, care reglementeaza calităti legate de cele patru elemente de foc, aer, apa si pamant. Pentru toate chakrele Pamantului, arta de a asculta, de vointa spiritului  Pământului este ceva care trebuie sa fie stapanit. Oamenii nu se vor armoniza cu scopul  vietii pana cand nu vor invata sa auda si sa respecte vocea spiritului Pamantului.

031

Lacul Bolboci

6) Al saselea spirit de lumina (Ajna Chakra) – se afla undeva in Muntii Carpati, majoritatea cred ca Masivul Bucegi este sediul lui Ajna Chakra. În aceste zone speciale sunt poziţionate mai multe instalaţii energetice, care au rolul de a amplifica energiile naturale (telurice, magnetice, gravitaţionale), energiile specifice Terrei (diferite vortexuri, energii elementale) elemente, care desigur – sunt conectate cuantic cu structurile energo-informaţionale umane.

Ajna Chakra controleaza vazul fizic, viziunea mistica, glanda pineala care coordoneaza interactiunea cu sistemul endocrin. In acest punct energetic este localizata creativitatea, inteligenta, intuitia, memoria, gandirea si clarviziunea. Este centrul integrarii intuitive.

Totodata, ajna chakra deschide portaluri si permite un plus de energie dimensionala pentru a intra in aceasta lume. La fel ca si glanda pineala, ajna chakra ne permite sa recunoastem alte dimensiuni si realitati. Deseori, in Muntii Bucegi s-au semnalat prezenta unor portaluri, dar si a unor fenomene energetice misterioase.

Mentionam ca – din 1963 până astăzi, O.D.R.G. a înregistrat nu mai puţin de 283 de porţi deschise pe Terra. Cele mai multe par a fi în S.U.A., iar cele mai recente provin din Rusia (18 porţi observate între anii 1988 şi 1995), Polonia (3 porţi) şi România ( 3 porti observate, 2 Masivul Bucegi, iar una in anul 1990 in masivul Piatra Mare).

7) Al saptelea spirit de lumina (Chakra (Sahasrara Chakra) – se afla localizata in Muntele Kailash din Tibet.

tibet_mount_kailas_67820400Sahasrara Chakra este numita literalmente “Mii de petale”. Acest punct energetic se gaseste in crestetul capului. Apartine constiintei si cand persoana doarme si energia acestei chakre se odihneste. Sahasrara chakra guverneaza glanda pituitara si face legatura dintre persoana si univers. Activarea sa duce individului stari psihologice profunde.

Potrivit sursei noastre de astazi, naturadivina.com, există o legendă despre Chord Lost al Creatiei, oarecum ca si povestea a Sfantului Graal. In cazul In care trei note pierdute ar putea fi găsite si intonate împreuna, atunci lumea va dezvalui natura sa eterna si toate lucrurile muritoare vor disparea. Este posibil de a reconstrui acest acord pierdut cu chakrele Pamantului. Ascultati sunetul de lauda ce vine de la Chakra Sapte, Muntele Kailas. Ascultati chemarea de iubire Chakra Patru, centrul mondial al inimii. Apoi auziti sunetul de multumire cantand de bucurie de la Chakra Trei, Uluru si Kata Tjuta. Creativitatea si înţelepciunea  vor  combina aceste trei note intr-o forta, iar apoi vor regenera lumea.
Chakra Sapte este a misiunilor scop ale Pamantului sau adevarul. Este important sa se acorde o atenţie deplina lunii pline anual, in special, pentru a perioada de 90 minute care duce pana la momentul culminant exact de luna plina in Scorpion. Acest moment ajuta orice persoana sa poate gasi propria vointa adevarata luminata de Spiritul Pamantului. In plus fata de ciclul lunar anual, Kailas elibereaza, de asemenea, informatii privind cicluri mai mari de timp.
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)