DACOS. Orasul subpamantean din Muntii Bucegi

Incurajati de deschiderea catre necunoscut, subiectele noastre au conturat istorisiri dintre cele mai de seama, privind inceputul primului puls cuantic/vibrational conceput de Maritul Univers, civilizatiile avansate, materiile necunoscute publicului larg, anomaliile bizare de pe intregul glob pamantesc, inrudite cu intamplari ce depasesc pragul oricarei imaginatii si multe altele.

dsc05873Centrul de greutate al acestei istorisiri va fi cat se poate de spectaculos, marcand anumite zone geologice ale Romaniei, care, doar sa nu vrei nu te-ar interesa. Cum orice inceput are farmecul sau mentionez ca, suntem produsul unui popor imemorabil ce merita amintit incontinuu, in conditiile in care ne dorim cu adevarat sa stim pe ce lume traim, cine suntem, cate goluri trebuie umplute si cat de tare ne doare, in masura in care aceste goluri influenteaza societatea in care traim. Am spus ,, pe ce lume traim,, .. intrucat, putin sunt cei care stiu, cat de mult trebuie sa stie, ca sa stie cat de putin stiu. Noi suntem din categoria celor care doresc sa stie, asa ca, asezati-va comod distinsi prieteni, urmeaza o calatorie fantastica.

DSC05038Radacinele noastre pe aceste sacre meleaguri par sa fie mult mai adanci decat credem noi.  Nenumarate forme si metodologii au incercat de-a lungul timpului exteriorizarea identitatii culturii noastre, ce prin implicitatea sa a dat nastere bazei acestui prezent. In ciuda grelelor incercari si a istoriei ascunse de papusarii acestei natiuni, timbrul nostru original isi pastreaza indubitabil stralucirea, oricat de intunecata ar fi calea adevarului. Cum a ajuns acest popor sa reziste grelelor incercari, doar din capitolele lipsa ale istoriei omenirii putem afla, inclinandu-ne atentia catre lacatele ce oarecum trebuie deschise.
Cu toate ca Patrimoniul national abunda de monumente, dovezi, opere de arta, artefacte, istorisiri din vechime, edificatoare, documente vechi ce-au fost martore unei epoci pline de glorie, cu o civilizatie foarte inaintata (aproximativ 12.000 ani) si foarte multe alte dovezi, anumiti istorici inca considera civilizatia Getilor De Aur (pelasga, traco, geto, daca) cu mult mai inaintea civilizatiunilor ce au inflorit zone precum Egiptul, Valea Indusului, Shang (Valea fluviului Galben), Mezoamerica sau zona georgafica a Anzilor sud-americani. Adica, la noi, ca la nimeni, si culmea, nimeni din ordinul nimanui nu ridica degetelele, solicitand conturatii edificatoare cu privire la acest aspect. Parca cineva se joaca de-a ,,Spune-mi cine esti, ca sa-ti spun cu ce te alegi,, ori cineva nu-i platit pentru munca sa suficient de bine, incat sa-si faca treaba pe deplin in sensul cunoasterii, care dupa o stim, avanseaza extrem de domol. 
DSC04979Cred ca cineva a uitat din greseala ca, pana ce apele involburate ale oceanelor planetare au inghitit suprafetele de uscat, Terra era gazda a sapte continente si ca singura civilizatie, deci popor (nu sinistrati sau cotropitori) care a supravietuit potopului planetar a fost acela ce populeaza inca din vechime bazinul Dunarii si hotarul Arcului Muntilor Carpati, adica poporul Getilor de Aur (pelasgii, geto-dacii, fratii nostri traci) … si nimeni altcineva. În cartea Dacia preistorică, Nicolae Densușianu vorbește despre străvechea civilizație pelasgă care, în viziunea sa, a dat naștere întregii civilizații europene.

„Înainte de civilizaţiunea gracă şi egipteană, o civilizaţiune mult mai veche se revarsă asupra Europei. Aceasta a fost civilizaţiunea morală şi materială a rasei pelasge şi care a deschis un vast câmp de activitate a genului omenesc. (…) Influenţele acestor trei culturi pelasge au fost decisive, pentru soarta muritorilor de pe acest pământ. (…) Pelasgii au fost adevăraţii fondatori ai stării noastre actuale (…) Pelasgii ne apar după vechile tradiţiuni istorice ca una şi aceeaşi populaţie cu neoliticii, cari introduc în Europa cele dintâi elemente ale civilizaţiunii, animale domestice, cultura cerealelor şi o artă industrială mai progresată.”

„Pelasgii ne apar în fruntea tuturor tradițiunilor istorice, nu numai în Elada și în Italia, dar și în regiunile din nordul Dunării și ale Mării Negre, în Asia Mică, în Asyria și în Egipt. Ei reprezintă tipul originar al popoarelor așa numite arice, care a introdus în Europa cele dintâi beneficii ale civilizațiunii. Pentru poporul grecesc, pelasgii erau cei mai vechi oameni de pe Pământ. Rasa lor li se părea atât de arhaică, atât de superioară în concepțiuni, puternică în voință și în fapte, atât de nobilă în moravuri încât tradițiunile și poemele grecești atribuiau tuturor pelasgilor epitetul de «divini», dioi, adecă oameni cu calități supranaturale, asemenea zeilor, un nume, ce ei întru adevăr l-au meritat prin darurile lor fizice și morale.

Grecii își perduse de mult tradițiunea, când, cum, și de unde au venit ei în ținuturile Eladei; însă, ei aveau o tradițiune ca înainte de dânșii, a domnit peste pământul ocupat de ei un alt popor, care a desecat mlaștinile, a scurs lacurile, a dat cursuri noi râurilor, a tăiat munții, a împreunat mările, a arat șesurile, a întemeiat orașe, sate și cetăți, a avut o religiune înălțătoare, a ridicat altare și temple zeilor și că aceștia au fost pelasgii. Arcazii, popor pastoral și viteaz, cei mai vechi locuitori în Elada, povesteau, după cum ne spune Pausania, că cel dintâi om născut pe Pământ a fost Pelasg, un bărbat care se distingea prin mărimea, prin puterea și frumusețea figurei sale și care întrecea pe toți ceilalți muritori prin facultățile spiritului său.”

DSC05148 (2)MAMA GEEA a asistat de-a lungul timpului la nasterea a mai multor civilizatiuni, precum Lemuria, Atlantida, civilizatia pelasga, civilizatia geto-daca aparand un pic mai tarziu. Timp de buna vreme Terra a prosperat intr-o atmosfera paradisiatica plina de magie. Popoarele se intelegeau pe deplin intre ele si totul avea un farmec aparte, pana acum 25.000 de mii de ani, atunci cand consiliile celor doua mari civilizatiuni, Lemuria si Atlantida s-au luptat datorita anumitor viziuni complet diferite asupra directiei in care trebuiau sa evolueze restul popoarelor de pe Terra. Lemurienii considerau ca restul culturilor mai putin evoluate trebuiau lasate singure pentru a evolua in ritmul propriu potrivit destinului si nivelului lor de intelegere, iar atlantii doreau cu tot dinadinsul ca aceste popoare sa fie ajutate si aduse la nivelul celorlalte, constiinta fiindu-le, astfel, colectiva.

Acest lucru s-a incheiat din pacate cu o sumedenie de dispute termonucleare extrem de devastatoare ce n-au marcat invingatori si nici invinsi. Singurele lucruri afectate au fost hotarele pe care acestia locuiau, degradandu-se succesiv intr-un timp foarte scurt. Imaginati-va ceva simplu: Doi oameni inteligenti daca au energie pozitiva isi vor pune ideile diferite, dar bune la comun pentru un viitor mai bun. Daca acei doi oameni ar detine influente negative, s-ar lupta intre ei doar ca sa-si puna ideile unul mai presus de celalalt. Astfel se pierd informatii si sansa de evolutie a speciei. Acest lucu s-a intamplat atunci. Cei doi  giganti s-au luptat degeaba, pierzand, de altfel, aproape tot ce-si construisera de-a lungul dinastiei lor, pamantul de sub picioare si sansa de a transcende fara eforturi urmatoarele praguri evolutive.

Pierderea a două zone masive de pământ în decursul a 2000 de ani şi efectele armelor termo-nucleare, s-au făcut resimţite asupra Pământului printr-un regres major şi o traumă, fiind necesare câteva mii de ani pentru ca planeta să-şi recapete echilibrul şi să redevină ospitalieră. Timp de mii de ani după distrugerea celor două continente au fost aruncate în atmosferă atâtea deşeuri încât pe Pământ dispăruse strălucirea luminii zilei. Atmosfera se răcise atât de mult din cauza faptului că radiaţia Soarelui nu a mai putut străpunge suficient stratul gros de deşeuri toxice din atmosferă incat culturile inghetasera nemaiputandu-se dezvolta decât în foarte mică măsura, clima fiind asemanatoare cu cea glaciara. 

De ce există în prezent atât de puţine dovezi despre rămăşiţele celor două mari civilizaţii? Explicaţia ar fi că oraşele care nu s-au scufundat au fost făcute praf sau au fost şterse de pe suprafaţa pământului ori de cutremure, ori de valurile uriaşe de reflux care pătrundeau adesea până la 1.000 de mile (1600 km) în interiorul pamantului şi distrugeau în calea lor multe oraşe şi aşezări.

056Asadar, in timp ce continentul lemurian se scufunda Atlantida incepea sa fie zdruncinata masiv pierzand  bucati notabile din teritoriu. Timp de 2000 de ani atlantii si-au asumat foarte mari riscuri, incercand sa recalibreze oarecum situatia prin diferite solutii de avarie, experimentand anumite fuziuni plasmatice energetice extrem de indraznete ce purtau semnatura castei stiintifice atlante. Aceste fuziuni, concepute cu ajutorul energiilor telurice si solare, amplificate insa de influenta cristalelor aveau ca scop alipirea formatiunilor geologice ale continentului atlant (cele care se mai puteau salva) cu hotarul Europei de astazi. Acestia constientizau efectele  colosale in masura in care ,,alipirea,, nu reusea (lucru ce s-a si intamplat) si au fost de acord ca o mare parte dintre ei, cum ar fi, Fii Legii Lui Unu (casta preotilor atlanti) sa migreze in conditii de pace si armonie pe hotarul european.

Ce s-a intamplat de fapt? Potrivit vibratiilor puternice, Axa Pamantului a pierdut echilibrul perfect, miscandu-se habotnic precum un titirez (miscarea de rotatie scazuta) generand, tot atat, furia cu care apele mancau pamantul. Aceasta era imaginea de ansamblu, pe care daca o priveam din spatiu cu ceva timp in urma ne umpleau ochii de lacrimi si nesperanta. Ceva asemanator se intampla cand dezactivezi talerele unui cantar, o tala o pierde pe cealalta din coincidenta, generand fara rezerve un dezechilibru gravitational. Mai simplu, din cauza aspecului termic ridicat pe cele doua continente, vulnerabile oricum datorita vulcanilor crescuti in intensitate, placile tehtonice au cedat in compania seriei interminabile de cutrenure. Aceste hotare s-au desprins bucata cu bucata din formatul  unitar a celor sapte, supraincalzindu-se in urma fenomenelor mentionate. Topite in unele locuri de furia vulcanilor marini si nu numai, este si normal ca stucturile geologice sa se desprinda si scufunde, potrivit gravitatiei. In masura in care mantaua interioara a planetei nu a prezentat nici ea un certificat de garantie care sa reflecte rezistenta necesara (geologia o poate confirma) totul s-a ruinat fara sorti de izbanda.

 ORASUL DACOS.

DSC05974Iata care ar fi, potrivit documentatiilor, cele mai puternice orase subterane: POSID – primul refugiu al atlantilor, cu intrare in zona Matto-Grosso, cu populatie de 1,3 milioane de locuitori; SHONSHE – refugiul uigurilor, o ramura a lemurienilor, intrare in Himalaya, 3,5 milioane locuitori; RAMA – langa Jaipur, in India, 1 milion de locuitori; SHINGWA – la granita dintre China si Mongolia, cu 1,5 milioane de locuitori; TELOS – langa Mount Lassen, California, cu 1,5 milioane locuitori, DACOS – in Muntii Bucegi, cu 750.000 de locuitori.

DACOS, asa se numeste orasul nostru pe care atlantii l-au construit in urma cu mai multe milenii. Atlantii au cucerit de la bun inceput simpatia oamenilor ce locuiau tinutul arcului carpatic. Oamenii pe care i-au gasit in Carpati populasera zona dinaintea Potopului si au gospodarit-o de-a lungul generatiilor pana-n zilele noastre si se numeau Getii De Aur. Inca din timpul ultimei glaciatiuni, Getii De Aur semanau inteligenta si intelepciune in acord cu predecesorii sai, casta preotilor atlanti. Fii Legii Lui Unu.

11866424_901766946560421_2461511081611217526_nAsa cum Muntele Shasta localizat in Siskiyou County, California de nord, la aproximativ 72 km de granita cu statul Oregoneste adaposteste orasul Telos in subteran, reprezentand, tot atat, primul spirit de lumina (Chakra Muladhara Chakra) al Terrei si Masivul Bucegi adaposteste orasul DACOS reflectand indubitabil a saselea spirit de lumina al Terrei ( Anja Chakra). Acolo este nucleul de bază, catalizatorul cuantic, dacă doriți, al Pământului. Prin intermediul acestui nucleu se pot amplifica abilități precum, intiuiția, clarviziunea, totodată deschizându-se orizonturi îndepartate către  Univrsurile Paralele. Datorită anumitor instalații geo-telurice poziționate de MAMA GEEA în gospodăria sa, matricele energo-informaționale umane sunt conectate cuantic la pilonul de bază amintit anterior. Aceste instalații dețin indubitabil rolul de a amplifica energiile naturale (telurice, magnetice, gravitaţionale), insă și energiile specifice Terrei (anumite vortexuri, energii elementale, etc

In raport cu amplasamentul altor orase, precum Telos, Posid sau Shingwa, situat la granita Chinei cu Mongolia, ținutul țării noastre este situat exact în centrul anahata al Terrei, iar unul dintre pilonii de bază ai grilei energetice este tot în această zonă. Acest aşa-zis pilon de bază este guvernat de un centru principal şi mai multe centre secundare pe care le putem regăsi și astăzi în Arcul Carpatic Românesc.

dsc05167-2De regulă, Ajna Chakra controlează, atăt văzul fizic, viziunea mistică, căt și glanda pineală ce coordonează interacțiunea cu sistemul endocrin. La fel ca și glanda pineala, ajna chakra ne permite să recunoaștem alte dimensiuni și realități. Cine cunoaște pe deplin anumite piscuri din Munții Bucegi, cu siguranță a semnalat deseori prezența anumitor portaluri, dar și a unor fenomene energetice misterioase. Treaba este foarte cunoscută printre cei cu dor cer. Desigur, au fost evidențiate mai multe CENTRE DE COMANDA DACICE, percepute de vechime. Pretutindeni am fost întăriţi în incredințările noastre, în mod direct, cam până în jurul anului 500 de către Moşii (Zeii) popoarelor, conducătorii spirituali înălţaţi ai societăţilor umane, ce au fost în mijlocul lumii, consolidând credinţele oamenilor în intuiţiile lor, învăţându-i şi canalizăndu-i în utilizarea experienţei lor în condiţiile pământene. După această dată, Moșii s-au retras treptat in tihnă veșnică, cu speranța ca popoarele să-şi cunoască singuri încrederea sau lipsa de încredere în forţele proprii, după caz, având grijă în general să estompeze efectele vibraţiilor activităţilor lor curente.

A fost publicat un amplu articol despre muntii Bucegi si ciudateniile semnalate in zona. Iata un extras semnificativ: “Busteni. Piscurile muntilor se cufunda in nori. Crucea de pe Caraiman impunge cerul cu semetie. Nimic n-ar prevesti ca linistea seculara a naturii ar putea fi tulburata de evenimente neobisnuite. Traian Trufin stie insa ca totul e doar aparenta. Aici a trait cele mai stranii intamplari. Este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume. Bucegii sunt considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic. S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice. Cercetarile au demonstrat ca zona este incarcata energetic mai mult ca oricare alta din Romania. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul “Cezar Petrescu” din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii la care a fost martor, a incercat sa gaseasca niste explicatii.”
“In 1993, timp de doua saptamani, in partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de varsta. M-am gandit ca sunt emanatii de noxe de la fabrica de hartie. Nici vorba de asa ceva. Era ciudat ca, desi nu dormeau, oamenii nu se simteau obositi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane”, povesteste muzeograful. Unii localnici au ajuns sa traiasca adevarate stari de euforie. Manifestarile aveau loc numai in timpul noptii. Dupa ce au bagat in sperieti tot orasul, au incetat la fel de brusc cum aparusera.”
“Apoi au inceput cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate in Bucegi si nici nu aveau vreo legatura cu sursa seismica din Vrancea. Seria de cutremure a inceput in 1994 si a tinut 3 ani. ” Se produceau la ore fixe: la ora 20 si la 3 noaptea. In fiecare zi, invariabil. Nu erau insa seisme propriu-zise. Se manifestau dupa alte legi. Aveau un areal redus: Azuga – Busteni – Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Busteni. Se auzea din pamant un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apareau nici miscari orizontale, nici verticale”, povesteste Traian. A numarat peste 100 de astfel de miscari seismice.”
“Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio”, crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.
“Traian crede ca toate anomaliile din Busteni sunt cauzate de existenta unor galerii subterane in maruntaiele muntilor. Aceste uriase tuneluri subterane sunt de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamantene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind in zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care insotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificari stranii, in ce scop, cui ii sunt destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde. “Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestrii cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri”, conchide geologul. Spera ca fenomenele se vor intensifica si pana la urma vor deveni o cale de comunicare intre cele doua civilizatii. Oricum, e mai mult decat lipsa de explicatii satisfacatoare pe care au oferit-o pana acum oamenii de stiinta.”
DSC05921
Aceasta compozitie are la baza fotografiile si studiile noastre. Pentru mai multe informatii va puteti documenta de aici:
http://www.diannerobbins.com/index.htm, http://www.thewatcherfiles.com/, http://www.inventatori.ro/, http://www.bibliotecapleyades.net/, http://burebista2012.blogspot.be/, http://www.hollowearthnetwork.com/, http://telos-usa.com/, https://www.wunderground.com/, http://amira-paranormal.blogspot.be/
http://www.tokenrock.com, http://frumoasaverde.blogspot.be/, http://www.abovetopsecret.com/, http://averdadenomundo.blogspot.be/, http://www.efemeride.ro/, http://secretoskpop.tumblr.com/
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)