Geto-dacii, maestrii constructiilor gigant. PIRAMIDELE DIN CARPATI

De-a lungul istoriei umanității, civilizații întregi au apreciat valoarea incontestabilă a pământului și conexiunea cu energiile acestuia, însă modul de viață modern a diminuat radical esența lucrurilor.

În fizica cuantică se consideră că toate ființele de pe Terra sunt conectate de sol prin anumite forme invizibile ce fac legătura între energia telurică a planetei și forța vitală a corpului, cea care întreține viața în organism.

retezat-daniel-gutaDe fapt, energia telurică a Pământului, ”PRANA” … cum o mai numesc masterii tibetani … și forța vitală este aceeași energie. Există o corespondență directă între energia telurică a locurilor, în care se naște și trăiește o populație și nivelul ei spiritual. În locurile în care această energie abundă, se dezvoltă de regulă mari civilizații creatoare, ce oferă umanității mari religii, filozofii, descoperiri științifice, opere de artă, ș.a.m.d.

În aceste locuri cuantumul de inteligență, simțul artistic și fenomenul ESP (clarviziune, telepatie, telechinezie, puterea de a vindeca bolile prin bio-curenți, ș.a.m.d.) sunt de obicei ridicate. Astfel, datorită acestei energii a planetei, oamenii pot comunica telepatic la distanțe mari, și pot face multe alte lucruri care în realitatea convențională par pure fantezii. Masterii Tibetani, și nu numai, consideră că pământul României abundă într-o astfel de energie, mai cu seamă în zonele muntoase (Bucegi, Ceahlău, Retezat). De ce oare? Simplu. Suntem înzestrați cu minuni, pe care strămoșii noștri le-au construit încă din vremuri demult apuse.

retezat-piramidaPIRAMIDELE. În jurul acestora, pe o rază de câteva zeci de km, inteligența, longevitatea, spiritualitatea și multe alte esențe pozitive sunt strâns legate de acest aspect. Chiar și transformarea genetică a plantelor, proces cunoscut și sub denumirea de ”transgeneza”, potrivit științei, a evoluat cu mult peste așteptări datorită acestor zone din România și nu numai.

Cum și în Grecia, Italia, China există piramide multifuncționale străvechi, doar că sunt mai mici decât cele egiptene și nu sunt pomenite niciodată în mass-media, așa sunt peste tot în lume, unde în vremuri străvechi civilizațiile le-au folosit pe deplin. Atlanții aveau o multitudine de piramide, folosindu-le pentru o sumedenie de procese tehnologice: defensive, ofensive, creative, s.a.m.d.

Academicianul Dr. Ioan Țicleanu, de la Facultatea de geologie a Universității București, un om deosebit, prieten, pasionat al munților Ceahlău, Bucegi, însă și al piramidelor, revenit printre mediile științifice din București, nu și-a uitat prima dragoste, așa că, în fiecare vară, alături de familie, prieteni, face excursii în Carpații românești. În cursul unei astfel de expediții, a făcut o descoperire care, dacă va fi confirmată, este cu adevărat senzațională. Privind Ceahlăul dinspre Est, de pe șoseaua ce mărginește lacul de acumulare de la Bicaz, Ioan Țicleanu a fost surprins de aspectul piramidal al vârfului Toaca, înalt de 1900 de metri. Așa că s-a apucat să investigheze, împreună cu soția sa, ca orice cercetător care se respectă.

12871497_1324292397586269_2294157841529521435_nGeometric, vârful este constituit la partea inferioară dintr-un trunchi de piramidă, continuat cu un vârf piramidal teșit. Primul semn de întrebare l-a ridicat baza absolut pătrată a trunchiului de piramidă, cu latura de 296 de metri, înălțimea totală a acestei forme de relief fiind astăzi de 107 metri. În al doilea rând, este aproape imposibil ca două creste să se intersecteze, în mod natural, la exact 90 de grade. Și nu în ultimul rând, unghiul pantei de pe partea de Nord a vârfului (mai ferită de eroziune decât celelalte) este de 52 de grade, acelasi ca și la faimoasa piramidă a lui Keops și nu numai.
Plecând de la acest unghi, s-a făcut reconstituirea piramidei, așa cum arăta ea inițial. Similitudinile cu piramida lui Keops sunt tulburătoare: construcția egipteană are una din fețe aproape perpendiculară pe direcția Nord, iar fața similară a vârfului Toaca se abate cu doar 13 grade de la aceeași direcție, raportul între lungimea laturii și înălțime, folosit de arhitecții egipteni, are aceeași valoare cu cea în care se încadrează și piramida reconstituită pe Toaca. Iată una dintre declarațiile sale:
”Piramida lui Keops se înscrie perfect într-o reconstituire a piramidei inițiale de pe Toaca. Egiptenii au construit mai întâi piramida în trepte, apoi așa-numitele piramide strâmbe, apoi pe cele drepte. Toate cele trei modele se regăsesc pe Toaca. Există elemente care duc la ipoteza că piramidele egiptene își au arhetipul în Ceahlău. Modelul piramidei ar fi putut circula similar cu motivul spiralei de pe obiectele de ceramică, acesta, potrivit unor cercetători, pornind din zona dunăreană, a trecut în Creta și după 3000 de ani a ajuns în Egipt”.
romania-ski-transylvania-mountain

În Carpați.

Mai mult, piramida de pe Toaca ar putea avea o vechime de 10.000 de ani, pe când piramida lui Keops este datată 2.500 de ani î.Hr. Cercetările făcute atât pe harta topografică, prin stereoscopie, cât și în teren, conduc la concluzia că vârful Toaca a fost modelat în formă de piramidă. Posibila intervenție a omului este susținută și de faptul că conglomeratele din care este format vârful se pot ciopli mult mai ușor decât granitul sau calcarul.

Venerat de daci în antichitate, locul unde Soarele era preaslăvit de vechea civilizație dacă, Ceahlăul are și acum o dată din an în care este sărbătorit de pelerini: 6 august, numită și ziua Muntelui. SCHITUL DE LEMN ridicat pe Ceahlău în anii 90, este un loc perfect de reculegere, departe de aglomerație și stres, unde te simți și mai aproape de Dumnezeu. În fond, aici suntem cu aproximativ 1600 de metri mai aproape de EL! Mănăstirea de călugări are hramul Schimbării la față de pe 6 august și atrage, în această zi, mii de pelerini de prin împrejurimi pentru rugăciune.
Credința spune că dacă vezi soarele răsărind peste munte, îți merge bine tot anul. „Am motive să cred că Ceahlăul este unul dintre munții sfinți ai dacilor. Strămoșii dacilor și chiar dacii înșiși practicau, cum o arată numeroase dovezi arheologice, o religie în care Soarele ocupa un loc central. Această credință ne-ar putea fi transmisă până astăzi prin cuvântul „raza”: RA – numele zeului (identic la egipteni) si ZA – zeu. Apoi, între credința dacilor în viața de apoi, prezentată de Herodot și cea a egiptenilor antici, prezentată de Diodor, nu există practic nici o deosebire” explica Ioan Țicleanu.

În Munții Vrancei există chiar o zonă numită Valea Serapusului. „Serapus” este un cuvânt inexistent în limba română, dar obișnuit în limba egipteană. În concepția popoarelor antice, Zeii trăiau sau intrau în legătură cu oamenii pe vârful munților. Piramidele puteau reprezenta dorința faraonilor de a fi cât mai aproape de Zeul Suprem RA, Zeul Soarelui. Toate invaziile barbare au ocolit Ceahlăul.

Ceahlăul este înconjurat de așezări, vechi de 10.000 de ani (printre cele mai vechi din Europa), construite la înălțimi cuprinse între 1300 și 1800 de metri. „S-au descoperit mărgele, care puteau fi obiecte de cult. Este posibil ca pe munte să fi existat o comunitate de sacerdoți. Trăind în aceste așezări, dimineața aveau exact aceeași priveliște, cea a Soarelui răsărind de după piramida de pe Toaca.
Pe de altă parte, grecii spuneau despre hiperboreeni că merg pe nori. Ori, imaginea unui om care merge în diminețile cu neguri dese și albe pe platoul de pe Ceahlău este cea a unui călător pe nori. Nu neglijează, ca argumente în favoarea statutului special al Ceahlăului, nici cetatea dacică de la Piatra Neamț, care apără intrarea pe valea spre muntele sfânt și nici faptul că toate invaziile pe teritoriul vechii Dacii au ocolit Ceahlăul, deși era ușor de trecut.
11754521_10200773152089212_242941370132528711_o

Retezat.

Revenind la tema principală, putem asigura, potrivit cercetărilor noastre, existența a mai multor piramide construite de strămoșii noștri în Carpații românești, cum ar fi: incontestabila piramidă din Bucegi, însă și piramida energetică din Retezat, care este ”ancorată” geologic la o adâncime relativ mică în mantaua terestră exterioară, fiind aşezată pe un afet cristalin pur.

Practic, piramida din Retezat este concepută din circuite energetice, structura cristalină fiind doar suportul acestora. Trebuie amintit că masivul Retezat este alcătuit din roci cristaline, iar o perioadă de timp chiar a fost o exploatare de cuarț la una din poalele masivului Uricani, Valea Jiului. Potrivit anumitor surse geologice locale am aflat că, acolo, s-ar afla zăcământul cel mai pur din Europa. Din pricina faptului că este realizată în zona de convergență dintre anumite câmpuri de energie subtilă telurică și fluxuri energetice specifice centrului planetar ANAHATA, piramida din Munții Retezat este mult mai eficientă în ceea ce privește accesul la anumite energii subtile decât oricare altă piramidă de pe Terra, cea din Egipt ocupând o poziție cu mult sub potențialul acesteia, întrucât deține o relație intertelurică oarecum artificială, iar afetul pe care este construită, nu prezintă potențialul necesar cu care să confirme rezultate mai notabile decât cea din Carpații românești.

Pe de altă parte, uriaşa structură a fost practic sculptată dintr-un masiv muntos de strămoșii noștri, iar dedesubtul ei este înțesat ca și-n Bucegi de un vast ansamblu de izvoare cu apă, ale căror analize reflectă o puritate incredibilă. În interiorul ei au fost create spații speciale, având diferite forme bazate pe geometria sacră. Acestea nu au doar rolul de captatori energetici, ci formează și circuite destul de complexe, asemănătoare circuitelor electronice, dar, în loc de electroni, aici se folosesc energii din mai multe spectre vibraționale, suplinind la fel de bine fosta grilă energetică atlantă.

Actualmente, piramida din Retezat s-ar prezenta ca o formidabilă maşinărie vibrațională, fiind de o complexitate extraordinară. De exemplu, accesând şi integrând un anumit nivel vibrațional, se poate mări durata de viaţă, pe un nivel avansat de vibrație însă, s-ar putea atinge cuantumuri incredibile (câteva sute de ani), adică o medie a primilor oameni atestați de Biblie.

Piramida sapte trepte - Bucegi

Piramida din Bucegi.

Cert este că știm prea puțin despre trecutul nostru, ca să ne grăbim a contrazice o astfel de lucrare strămoșească, oricât de îndrăzneață ar părea, fără argumente la fel de puternice ca și cele care o sprijină.

PIRAMIDA HOLOGRAFICA DIN CEAHLAU

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)