Piramida din Muntii Retezat

Oamenii sunt Zeii muritori, iar Zeii sunt oameni nemuritori. Fericit este cel care prinde sensul acestor cuvinte pentru ca el detine cheia catre toate ! -Hermes Trismegistus

In timp ce ultimele structuri pamantene ale Atlantidei se scufundau in apele involburate sub cerul urias al Atlanticului, undeva, departe, supravietuitorii castei Fiilor Legii Lui Unu (maestrii-preoti atlanti), cei care au protejat pana in acel moment reteaua ”nepoluata” a doctrinei ancestrale, marcau tiparul celor ce urmau sa preia stafeta dintre generatii. In acea perioada (30.000-12.000) inainte de nasterea Domnului Iisus Hristos urma sa se realizeze o prima jonctiune, cu influente karmice, dintre civilizatia atlanta si cea asezata in arcul Muntilor Carpati. Intr-un timp relativ scurt structurile energoinformationale ale noului ADN au fost perfect configurate cu noua grila energetica, iar primele programe evolutive s-au dovedit a fi un triumfator succes. Asadar, prin mijlocirea acestui proces s-au turnat temeliile noilor mari civilizatii ale Pamantului {hiperboreana, pelasga, neagra, rosie, galbena}.

Datorita noii structuri energetice, insa si micilor discrepante, ce erau intre rasele umane, noile spirale ADN au necesitat doar mici corecturi, in acest context populatiile fiind indrumate de catre maestrii-preoti atlanti sa evolueze succesiv in anumite regiuni delimitate de bariere naturale (fluvii, mari, oceane, munti, zone aride, s.a.m.d.).

Intrucat timbrul fiintei umane prezenta influente solide ale matricei energoinformationale planetare, aproape de anul 8.000 inainte de Nastera Domnului Iisus Hristos intreaga populatie umanoida a Terrei s-a adaptat cu noul tipar ADN. Atlantii constientizau tainele stiintei epigenetice, mai cu seama – Fiii Legii lui Unu, batranii intelepti, care au fost incredintati cu misiunea de a deschide nuanta materiei sensibile a noilor umanoizi. Acestia si-au facut pe deplin datoria, implementand raselor pamantene preistorice, intr-un timp relativ scurt majoritatea elementelor ce stateau la baza cuantmului de inteligenta.

Datorita stiintei epigenetice pe care atlantii au tesut-o in structura ADN,  evolutia nu s-a desfasurat deloc rau, intreaga populatie mulandu-se pe acelasi principiu, infloritor si foarte transparent. Mediile stiintifice atlante stiau ca ADN-ul uman poate fi influentat de modul in care genele se exprima. Celulele stem si chiar intreg ADN-ul puteau fi modificate prin intermediul campurilor magnetice, prin armonizarea inimii (vibratie inalta) sau, evident, printr-o atitudine mentala pozitiva. Mentionam ca varfurile de lance ale stiintei actuale din intreaga lume, abia au cazut de acord asupra acestui fapt, solicitand catedrelor de renume studierea mai ampla a fenomenului si transparenta cu care acesta se desfasoara. Fara doar si poate, intr-un timp notabil, stiinta prezentului a descoperit ca factori precum iubirea, aprecierea, anxietatea si furia influenteaza direct amprenta ADN-ului uman. Intr-un experiment de ultim moment, subiectii/participantii selectati au putut sa-si modifice ADN-ul prin ”setari” mentale pozitive. Potrivit SuperCONSCIOUSNESS – un subiect de la care s-au prelevat cateva mostre de ADN a fost rugat sa creeze coerenta cardiaca, o stare emotionala si fizica benefica pentru echilibru si armonie, cu ajutorul tehnicilor HeartMath, care folosesc respiratia prin inima si emotii pozitive intentionate. Subiectul a reusit, desigur, dupa cum a fost instruit, sa schimbe intentionat intr-o anumita masura doua mostre de ADN, lasand-o pe a treia neschimbata.

In acelasi mod tehnicile atlantilor erau diversificate. Cum nimeni nu-i perfect, atlantii intampinau si ”probleme” in ceea ce priveste ”slefuirea” timbrului evolutiv al populatiilor, insa in mare masura tranzitia reusea, de regula. Tehnicile folosite erau numeroase si constau in dobandirea unor simturi din ce în ce mai rafinate. Cele mai multe tehnici aveau în vedere depasirea anumitor bariere, extrem de complexe, precum si utilizarea simtului, auzului in diferite conjuncturi. Se pare că ele aveau rostul de a activa si dezvolta perceptia extrasenzoriala a pielii, care determinau totodata un mai bun autocontrol mental.

Campul energetic al pielii (aura aparte) putea fi extins suficient de mult incat sa poata percepe forme, culori, vietati si multe altele, la distanţe incredibil de mari. Tot cu ajutorul acestui camp se puteau accesa energiile care dinamizeaza anumite fenomene fizice (mişcarea norilor, formarea ceţii), iar prin utilizarea propriului camp se puteau controla precis anumite fenomene naturale, precum aducerea şi dispersarea norilor, insa si crearea precipitatiilor, ba chiar a fulgerelor si tunetelor, exact asa cum spun legendele stravechi (Legendele Solomonarilor). Tot atat, se puteau tine la distanta animalele salbatice care distrugeau recoltele sau atacau locuitorii, reechilibrau traseele energetice ale celor consideraţi bolnavi s.a.m.d.  Se putea dezvolta, desigur, sub acelasi cuantum, chiar şi egregorul comunitatilor, determinand o inmulţire rapida a membrilor, sau se facilitau legaturi subtile cu energetica elementală. Sunt foarte multe de mentionat in acest context si speram din inima intr-un timp apropiat sa dezvoltam pe larg subiectul, intrucat trebuie edificate anumite forme de viata pe care stramosii nostri le-au dobandit de la civilizatiile ancestrale. Trebuie doar sa ne deschidem acestui aspect. Sa uitam de ”rutinele” cotidiene si sa ne lasam purtati de acele vremuri. Ulterior vom observa cum perceptia focusata pe anumite ”rutine” va edifica o sumedenie de aspecte incetosate ale trecutului indepartat. Simplitatea acestui ”cuantum perceptiv” va oglindi cu siguranta, cum formele mistice ale trecutului pot aduce rezultate certe prezentului, fara ca cineva sa izbaveasca prea mult in stiinta acestui fapt.

Retezat-Vf_Retezat

Masivul Retezat.

Revenind la tema principala putem asigura, potrivit studiilor ca, piramida energetica din Retezat este ”ancorata” geologic la o adancime relativ mica in mantaua terestra exterioara, fiind aşezata pe un afet cristalin pur. Practic, piramida este conceputa din circuite energetice, structura cristalina fiind doar suportul acestora. Trebuie amintit faptul ca, masivul Retezat este alcătuit din roci cristaline, iar o perioada de timp chiar a fost o exploatare de cuart la una din poalele masivului Uricani, Valea Jiului. Potrivit anumitor surse geologice locale am aflat ca, acolo, s-ar afla zacamantul cel mai pur din Europa. Din pricina faptului ca este realizata in zona de convergenta dintre anumite campuri de energie subtila telurica si fluxuri energetice specifice centrului planetar ANAHATA., piramida din Muntii Retezat este mult mai eficienta in ceea ce priveste accesul la anumite energii subtile decat oricare alta piramida de pe Terra, cea din Egipt ocupand o pozitie cu mult sub potentialul acesteia, intrucat detine o relatie intertelurica oarecum artificiala, iar afetul pe care este construita, nu prezinta potentialul necesar cu care sa confirme rezultate mai notabile decat cea din Carpatii romanesti.

DSC04918 (2)

Piramida impadurita – Carpatii romanesti.

Pe de alta parte, uriaşa structura a fost practic sculptata dintr-un masiv muntos de stramosii nostri, iar dedesubtul ei este intesat ca si-n Bucegi de un vast ansamblu de izvoare cu apa, ale caror analize reflecta o puritate incredibila. In interiorul ei au fost create spatii speciale, avand diferite forme bazate pe geometria sacra. Acestea nu au doar rolul de captatori energetici, ci formeaza si circuite destul de complexe, asemanatoare circuitelor electronice, dar, in loc de electroni, aici se folosesc energii din mai multe spectre vibrationale, suplinind la fel de bine fosta grila energetica atlanta.

Actualmente, piramida din Retezat s-ar prezenta ca o formidabila maşinarie vibrationala, fiind de o complexitate extraordinara. De exemplu, accesand şi integrand un anumit nivel vibrational, se poate mari durata de viaţa, pe un nivel avansat de vibratie insa, s-ar putea atinge cuantumuri incredibile (cateva sute de ani), adica o medie a primilor oameni atestati de Biblie.

Potrivit izvoarelor stiintei dacice, Zamolxe oferea invataceilor sai detalii privitoare despre realitatea care va demonstra acest lucru. El mai spunea ca: ”Aici vor fi primii oameni care vor depasi cu mult varsta de 150 de ani si care vor pastra vigoarea si vitalitatea unui om, in deplinatatea puterilor fizice şi mentale”…

Aceasta piramida poate oferi un ajutor extraordinar de mare, din toate punctele de vedere, intrucat este în conexiune directa cu toate centrele energetice planetare. In vremuri demult apuse, aceasta fuziona la nivelul trei vibrational (avansat), adica era activata intr-un camp de actiune pe o raza de numai 50-60 km. Nimeni dintre ceilalti bastinasi daci nu locuia în raza campului piramidei, ci numai mosii (Zeii dacilor), doar ei fiind capabili de a suporta asemenea vibratii inalte. Din aceasta cauza ei puteau manifesta puteri vindecatoare excepţionale. Acest camp vibrational le facilita nu numai accesul la energii incredibil de puternice, erau ajutati insa şi din alte puncte de vedere. Puritatea sufleteasca si mentala a mosilor (Zeilor) le facilita comunicarea telepatica fără mari eforturi. Erau intr-o stransa legatura telepatica intre ei, dar se puteau conecta si la spiritele egregor (de grup) ale naturii, adica la entitati spirituale şi energetice ce coordonau evolutia regnului mineral, vegetal, animal şi elemental.

Referitor la celelalte constructii megalitice din zona Orastie, acestea au fost folosite ca spatiu vital pentru elita castei preotilor atlanti (Fiii Legii lui Unu). Au mai fost construite inca două mari centre, o piramida mult mai mica si o gigantica structura paralelipipedica. Micuta piramida este construita din roca şi vibreaza concomintent cu cea din Muntii Bucegi, iar structura paralelipipedica este uriasa, avand un volum de cateva ori mai mare decat piramida egipteana.

Amintim ca, in intervalul dintre domnia lui Burebista si cea a lui Decebal, in cetatile din Muntii Orastiei, a fost creat un sistem defensiv unic în arhitectura europeana. In jurul acestor asezari fortificate s-au ridicat sanctuare, oarecum similare ca forma, care reflectau expresia unei religii/stari de spirit puternice şi prestigioase, bine inradacinate şi inchegate.sfinxul

Asadar, lumea nu a fost lasata la intamplare. Legile Universale s-au facut cunoscute, in diverse moduri, marilor civilizatii. Fie ca s-au numit Legile Kybalionului, fie ca s-au numit Legile Belagine, Legea lui Tao, Legile lui Moise sau altele, intotdeauna Legile Universale au fost la indemana celor care au cautat o cale spirituala autentica. Prin ele se deschideau numeroase usi catre lumile spirituale. Divinitatea raspunde intotdeauna celor care cer cu sinceritate drumul spre lumina, iubire, armonie, evolutie. Intotdeauna au fost oameni luminati (maestri, invatatori) care să vina în sprijinul omenirii …

 ”Toate elementele vieţii cotidiene în micile aşezări diferind doar în privinţa câtorva detalii de alte aşezări ”barbare”- par neînsemnate în faţa puternicului impact al arhitecturii militare şi religioase a dacilor, mai cu seamă în aşezările din Munţii Orăştiei. Sanctuarele, martore ale ceremoniilor din trecut, precum şi sistemul de apărare, sugerează strânsa legătură dintre spiritul războinic şi cel religios, dintre religie şi stat” – (Strabon, Geographia, VII, 3, 5, Iordanes, Getica , 71-72)

Partea 1 – Misterul piramidei din Muntii Retezat – (noua grila energetica)http://www.departamentulalphacarpatica.ro/misterul-piramidei-din-muntii-retezat-partea-1

 

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)