Padina Crucii, Calea Zeilor si Masivul Bucegi

Cand natura Bucegilor s-a gandit sa impleteasca tot ce are mai frumos, si-a revarsat aceasta binecuvantare pe o creasta de munte – Padina Crucii. Iubim si respectam acesta creasta! De fiecare data cand ne-a fost dat sa o vedem, ni s-a umplut sufletul de fericire si am admirat-o, fara a ne gasi cuvintele potrivite pentru a-i lauda frumusetea.

DSC05864

PADINA CRUCII

O vedem ca pe o citadela uriasa de piatra, imbracata cu un brau verde, inzestrat cu plante medicinale, o cetate de aparare, menita sa protejeze acest pamant sacru iubit de Dumnezeu. Este aici de milioane de ani, o creasta falnica, invecinata cu splendoarea Bucsoiului, insa si cu Saua si Lacul Glaciar Tiganesti in drumul catre Omu, unica intre muntii nostri.

Padina Crucii nu este doar un colos de piatra, reprezinta una dintre cele mai importante si cunoscute monumente ale naturii din Masivul Bucegi, una dintre cele mai pure si incarcate zone din Romania in ceea ce priveste energia orgonica. Vibratia este la maxim. Padina Crucii reflecta un munte cum altii nu sunt, spunem asta, intrucat PADINA CRUCII cu vecinatatea sa … ne-a evidentiat, potrivit cercetarilor noastre intr-o oarecare forma, primele semne/evidente ale civilizatiei umane, cu locuri rar intalnite pe Pamant … si anume: grote si pesteri ce au fost locuite de oamenii preistorici, fortarete, tuneluri, plaiuri si lacuri glaciare de unde am cules dovezi incontestabile, ce privesc inceputurile omului modern (perioada Cuaternarului), aspect care ne-a condus, desigur, dupa multitudinea de studii si  expeditii stiintifice efectuate de-a lungul timpului, catre orogeneza alpina,”facerea Masivului Bucegi” cu perioadele sale geologice, ce ne-au impresionat la lacrimi … nu degeaba i se spune MUNTELE SFANT.

DSC04371Carpatii in splendoarea lor, sunt munti tineri, ai caror inaltime reflecta un echilibru de mijloc, cu creste sub 2650 de metri, amprentandu-se alegoric in uriasa scena a sistemului muntos central european, inca de la inceputul intervalului Mezozoic  (252-66 milioane de ani i.e.n) atunci cand rocile acestora de pe fundul Oceanului Tethys (inainte de aparitia Oceanului Indian) s-au sedimentat, nascand la jumatatea Cuaternarului cel mai lung lant vulcanic din Europa.

Formati in zona periferica a bazinului Transilvaniei de astazi, apartinandu-i, desigur, si morenele glaciare cu roci vulcanice, bogate in cristale si argint, Muntii Bucegi gazduiesc cele mai adancite mistere ale Romaniei. Stiintific, este greu sa hotarasti, pe care parte s-o studiezi mai intai. Spiritual, hmm !! … simti ca te-ai nascut acolo, intrucat energia locului face parte din tine, este greu, nespus de greu sa faci o definitie completa si edificatoare cu privire la ceea ce simtim atunci  cand pasim pe acest pamant. Pur si simplu te bufneste plansul cand ingenuchezi pe acest sfant hotar, iar gandurile-ti zboara catre EL, catre Zamolxe, catre Deceneu, catre DUHUL SFANT, bunul DUMNEZEU ce te asteapta de fiecare data sa-ti deschida calea catre Univers, catre CUNOASTERE, sa-ti arate si sa-ti daruiasca unica sa avere VIATA SFANTA, si unica sa hrana ENERGIA SACRA …

Muntii Bucegi – reprezinta zona, ce relevă, potrivit stiintei noastre, prezența apei oceanice din vremuri demult apuse (sute de milioane de ani), acolo s-a descoperit o vasta paleta de fosile  preistorice, care oglindesc in mare parte AMONITII  (animale preistorice carnivore oceanice/marine, ce au trait si disparut odata cu dinozaurii, acum 65 de milioane de ani).

DSC06111

Amonit descoperit in Padina Crucii – Valea glaciara Tiganesti, langa Lacul Glaciar Tiganesti – Datarea cu aproximatie – 216 milioane de ani i.e.n.

Potrivit raportului stiintific PN II IDEI 0162, condus de Director Mihaela Carmen Melinte, care s-a concentrat indeosebi pe continuarea analizei multidisciplinare a paleoclimatului din Cretaciul inferior, in baza datelor acumulate din Carpatii Orientali, precum si in extremitatea estica a Carpatilor Meridionali (litologie, sedimentologie, geochimie, micropaleontologie, petrologie sedimentara) putem afirma, evidenția, prin probe detaliate, analize edificatoare, ca: Carpatii romanesti detin amprenta litologica pentru evenimentele oceanice anoxice.

Regiunea (Dâmbovicioara – Malaiesti) conține una dintre cele mai bogate macrofaune (în special amoniți) din Carpații României. Studiile paleontologice au inceput in secolul 18  (Herbich, 1888; PopovicHatzeg, 1898), au continuat la inceputul secolului 20 (1938;
Oncescu, 1943) si au avansat semnificativ, desigur cu investigațiile lui Patrulius (1969). Cercetarile recente asupra faunei de amoniti aparțin lui Avram (1999) si Melinte (1998) si, evident, intr-un final Departamentului Alpha Carpatica – latura științifică  (iunie 2012 – octombrie 2015). Aceasta zona are ca ”epicentru” , daca vreti, PADINA CRUCII si cetatea de piatra cu turnurile sale, ce se desprind de pe creasta muntelui. O imagine ce n-o poti sterge din memorie … poate niciodata, un loc, care … ne-a vrajit, pe bune, intr-adevar, poate si din ”vina” peisajului, insa si a vibratiei pozitive, care guverneaza neconditionat fiecare particula de materie din jur …
DSC05087Vegetatia din zona stancoasa este caracterizata de floarea-de-colt, argintica, malaiul-cucului, macii de munte, ghintura albastra si, desigur, rododendronul, covorul violet, pe care-l gasesti sa-l admiri, fotografiezi, incepand cu luna mai. Hotarul reprezinta un pilon de baza al Romaniei, configurat pe energie divina, avand insa, si elementele pur-telurice de asa natura, incat te propulseaza pe cele mai ”energetice” varfuri de munte ale lumii, cum este Varful Omu, Varful Bucura, cel din urma reprezentand pentru toti romanii AXIS-MUNDI, catalizatorul energetic principal, care pe frecventa inforenergetica, potrivit stiintei noastre – masoara cea mai de seama energie cunoascuta vreodata in Carpatii romanesti.
 Cum am promis de ziua bunului SFINX (28.10.2015), vom asterne elementele principale, care stau la baza descoperirilor noastre, completandu-le, evident, cu studii, foto, video, atat cat legea ne permite, aspecte ale caror realitati  au propagat indiscutabil o sumedenie de ”scurtcircuite” in mediile stiintifice si nu numai …

In prima parte, vom istorisi catalizatorul Masivului Bucegi, a carui energie este propagata aproape de maxim in aceasta perioada, precum si anumite zone, care, potrivit masuratorilor de specialitate, emana fara rezerve sub o forma orgonica o multitudine de efecte (terapeutice) benefice organismului uman.

DSC05987De la bun inceput, tinem sa mentionam ca aceste zone, nu au canalizat doar rezultate infloritoare stiintei noastre, ci au si demonstrat intr-o forma certa, cum esenta acestui perimetru, asociata anumitor forme-gand  reflecta VINDECAREA din toate punctele de vedere.

Acest ”perimetru” din Carpatii Romanesti, poarta amprenta ultimelor glaciatiuni, nucleul central fiind configurat in vecinatatea X-ului din Masivului Bucegi, unde, potrivit masuratorilor radiestezice, se afla Axis Mundi (Axa Lumii) – considerata de initiati si vortexul principal energetic al planetei. Cum orice forma din Univers trebuie sa aiba si un centru geometric, cei care sustin ca leaganul principal al omenirii este situat in spatiul carpato-danubian-pontic, contureaza cu precizie punctul, axul respectiv pe piramida fizica din potcoava Bucegilor, unde Zeii dacilor comunicau cu fiintele superioare celeste, mai precis pe Varful Bucura (2503m)  din vecinatatea Varfului Omu (2509m) – aspect, care ne inclina sa credem ca Universul si Terra aveau o osie comuna – AXIS MUNDI sau AXA LUMII.

DSC05704Unchiul Porancea, cum ii spunem noi, (meteorologul de serviciu de la staţia meteorologică Vârful Omu) ne povesteşte cum în urmă cu ceva timp a însoţit o echipă de cercetatori care a masurat inforenergetic Vârful Bucura. Potrivit acestora, s-a   constatat un cuantum ridicat de energie orgonica. Specialistii nu au edificat  nici până astăzi influenta acestora, vehiculandu-se de atunci, o paleta diversificata de ipoteze. Dr Romulus Vulcanescu ne spune ca plasarea Zeilor celesti pe varfurile muntilor era un fapt obisnuit la daci, insa si la traci, fratii dacilor, pentru care crestele muntoase reprezentau salasuri ale Zeilor, asa cum a fost, de altfel, Olimpul salasul Zeilor la greci si, mai inainte de acesta, Olimpul pelasgilor. Dacii se urcau pe crestele muntilor pentru a se ruga, pentru a fi mai aproape de cer, in care credeau ca salasuiesc Zeii lor, iar incintele sacre de pe crestele muntilor au fost locuri de contact cu divinitatea.

DSC05696 (2)Potrivit masuratorilor unor personalităţi demne de toată încrederea, mentionam ca locul (Varful Bucura) este puternic incarcat energetic, multi oameni ai locului, marturisind ca s-au încărcat energetic pentru o perioadă buna de timp, după ce au vizitat vecinatatile platoului din Bucegi, iar în jurul Sfinx-ului, spun ei in anumite perioade (sfarsitul toamnei) se pot observa cu ochiul liber, fluctuatii energetice pozitive ce pulverizeaza la unison forme pur orgonice asupra crestei muntelui. 
Specificam ca, aceste forme de energie au fost resimtite si in data de 28 si 29 noiembrie 2013, insa si in data de 28 noiembrie anul trecut, exact de ziua Sfinxului din Bucegi, atunci cand sute de initiati au compus un lant uman in jurul Sfinxului. Spectacolul a fost magic, pe masura asteptarilor, divinitatea oferindu-le neconditionat un cuantum inepuizabil de energie orgonica, insa si sansa de a vedea cu ochiul mintii, podurile de lumina ce s-au format in albastrul cerului …

Nu de putine ori au fost vehiculate în ultima vreme, atât în mediile ştiinţifice, cât şi printre amatorii de lumi paralele … salturile în timp, podurile de lumina, găurile de vierme din spaţiul cosmic, energiile subtile, insa si portalurile interdimensionale.

DSC06084Varfurile de lance ale stiintei au descoperit insasi ecuaţia ce releva probabilitatea existenţei universurilor paralele, evidentiate – desigur de o multitudine de texte si  formule antice, precum şi experienţe bizare la inaltimi, trăite pe munti de persoane care au văzut portaluri in anumite perioade ale anului sau au asistat la dispariţii supranaturale.

Spunem ”anumite perioade ale anului”, intrucat, acolo, intr-unul din locurile raportate, in luna iunie se poate ajunge numai in conditiile in care gheata dispare complet de pe stanci, iar zapada poate fi strapunsa usor de talpa bocancului, atat cat sa putem obtine un oarecare echilibru. Acesta este factorul principal de risc, la care divizia noastra de cercetare se expune.

De-a lungul anilor, indeosebi in perioada caniculara (iulie-august), perpetuam cu deosebit interes unul dintre cele mai interesante studii pe care divizia le-a ”procesat” de la omogenizarea sa. Un studiu ce reflecta, desigur, o paleta diversificata de ipoteze si investigatii cu privire la energiilie benefice ale zonei, teze, care privesc orogeneza alpina, geografia Cuaternarului, insa si o multidudine de analize si masuratori inforenergetice, inclinate oricarui element ce ne-ar putea propulsa in dimensiuni necunoscute inca. Concret, ne hranim cu stiinta trecutului indepartat, savurand din belsug misterioasa patina a timpului, conectandu-ne, tot atat, la cuantumul ridicat de informatii pe care Universul ni-l ofera.

8697_5

Gravura din secolul 16, care reprezinta un portal interdimensional.

  • Minutiosul ”stagiu” a inceput cu mult timp inainte, de valorificarea anumitor trasee si vai greu accesibile din Masivul Bucegi, atunci cand au fost descoperite spectre ale caror evidente ne-au dat peste cap majoritatea cunostintelor acumultate de-a lungul existentei noastre. Este vorba de anumite ”porti”, insa si elemente, care spre ingrijorarea  noastra debusoleaza orice gandire laconica, atat pe subiect stiintific, cat si in termeni rationali.
  • De regula, tot Masivul Bucegi este cuprins de factori necunoscuti, nuanta acestora fiind una cutremurator de interesanta – tuneluri increnguite, atat in scoarta terestra interioara, cat si in mantaua exterioara, lacuri subterane guvernate in absolut de o apa, care, prin intermediul analizelor a uimit categoric mediile stiintifice de renume, portaluri catre alte dimensiuni (lentile temporare), unde se considera ca exista mai multe civilizatii, insa decalate temporar, dar si o multitudine de pesteri imense ale caror dimensiuni, in context speologic n-au fost fost cercetate pe deplin.
  • In acelasi chip, mentionam incontestabilele anomalii geomagnetice, zone cu care, ce-i drept, ne-am obisnuit intr-o oarecare masura, energii ale caror cuantumuri magnetice iti purifica organismul, mintea, sufletul in mod neconditionat, dar si ”zone tampon” – localizate la inaltimi – unde am constatat cum practic timpul se scurge mult mai incet, iar gravitatia oscileaza uneori peste legile fizicii actuale. Acolo sunt generate si anumite fluctuatii electromagnetice, comportamentul lor fiind vizibile uneori chiar si cu ochiul liber, atunci cand Soarele rasare (posibile porti interdimensionale sau gauri de vierme).
  • Stiinţific, portalurile interdimensionale sunt asemanate cu ”găurile de vierme” sau pot fuziona având la bază asfel de elemente, care in fizica actuala sunt percepute intr-o logica perfecta ca fiind ”canale de trecere”, scurtaturi dimensionale (spatiu- timp). Mărturii ale existenţei acestor elemente au existat din cele mai antice vremuri, raportandu-se indeosebi in zonele alpine, dar si in largul oceanelor. Deşi martorii nu au putut localiza ambele puncte pe care portalul le leagă între ele, aceştia au putut observa cu exactitate poarta existentă în locul descoperit în mod neprevazut.

DSC04344O multitudine de carti stiintifice sunt rasfoite anual, cautandu-se asiduu o formula completa, care sa ateste explicit existenta in absolut a ”portilor de legatura” ce guverneaza in vazduh, indepartatele lumi paralele.

 

Din pacate, nenumarate  culegeri ofera doar mici detalii in raport cu dimensiunea tezei, iar treaba asta se intampla, nu din cauza lipsei de experienta a stimabililor autori, ci din simplu fapt ca in aceste conjuncturi nu exista tehnologia necesara studierii acestor portaluri. Doar cercurile militare stiintifice, nucleele independente de renume din Occident fac uz de asemenea tehnologie prin intermediul căreia studiază aceste fenomene. Speram din tot sufletul ca intr-un viitor apropiat sa putem dispune si noi de tehnici si tehnologii eficiente, cu care sa edificam ”frumusetea” acestor fenomene, intrucat, merita pe deplin sa stim cat mai mult din tainele acestor aspecte, care, ne privesc, intr-o oarecare masura …

Adrian

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)