RENASTERA FOCULUI VIU

Dacia, eternul nume de la ”capul şi începătura moşilor”, un nume divin, triumfător, ancorat de CER, un nume ce reflectă istoria adevărată a strămoșilor noștri geți, daci, traci și nu numai, de la începutul Soarelui până astăzi. O lume inalțată, unică, ce-și poartă sămana din proprile rădacini.
479c7f0469d9766f7e721ec2a26bb06fLumea străbunilor noștri este de-a dreptul minunată, plină de magie, de legende, pozitivitate si multă înțelepciune. Suntem urmașii celor mai curajoși oameni de pe Terra, suntem continuatorii acelor oameni frumoși în suflet și în minte, războinici, voinici și fără de teamă. Suntem urmașii celor ce erau în deplină măsură să poarte bătalii cu toți Zeii Cerului pentru a-și păstra pământul sfânt, timbrul oriniginal și moștenirea sacră lăsată din moși strămoși.
Dacă simţiţi chemarea străbunilor, dacă vă e este dor de SFINX, de șarmul său divin, ce guvernează necontenit potcoava de piatră, dacă sunteți conectați, într-o oarecare măsură, cu strămoșii noștri dragi, atunci … sunteți așteptați în munți, pe acoperișul DACIEI MARI, acolo unde … doar șoimul zboară. Cerul este casa celor cu dor de cer, de Soare, adevăr şi frumuseţe.

Nu de puține ori ne întrebăm de ce tocmai Masivul Bucegi? Pentru că acolo a început totul. Acolo au trăit și sălașuiesc în deplină tihna Zeii poporului sfânt. Când vine vorba de esenta magică a Munților Bucegi ocolim orice abordare, sărim peste multitudinea de locuri magnetice, ce-i drept, pe care MAMA GEEA ni le pune la dispoziție … și ne focusăm atenția către potcoava de piatră, către începuturi, către cei șapte munți, unde guvernează de cand lumea cei șapte Zei, către nucleul energoinformațional al planetei, unde iși au casa cele mai înălțate spirite de lumină.

12985457_1052734501463664_6541116924005108314_nAvem nevoie de aceste spirite de lumină, care, sub o oarecare formă există dinaintea apariției ființei umane pe Pământ, avem nevoie de sprijinul lor. Făraă aceste entități misiunea noastră pe pământ este pe jumatate îndeplinită, trebuie încurajate să participe alături de noi la o muncă divină, iar prin gândurile, acțiunile și emoțiile noastre pozitive să propăvăduim și sprijinim neîncetat lucrarea lor.

Când veți ajunge la SFINX, pe crestele muntelui sau pe plaiurile divine ale masivului Bucegi, adresați-vă în gând acestor ființe de lumină ce contribuie prin esența lor la tranziția energiei, plantelor, animalelor și cereți-le să contribuie prin DRAGOSTE, LUMINĂ, PACE la realizarea ÎMPĂRĂȚIEI DOMNULUI pe acest sfânt Pământ …

Avem nevoie de SPIRITUL SACRU AL STRAMOȘILOR NOȘTRI, de LUMINA FOCULUI VESNIC VIU, avem nevoie de SFINX, de LUMINA ȘI PUTERA SA. Există o lumină ce nu poate fi stinsă niciodată … CONȘTIINȚA SPIRITUALĂ A  NEAMULUI prezentă în interiorul fiecaruia. Conștiința spirituală a dacilor era menținută prin activitatea celor 13 preotese ale zeiței Bendis, zeița Mamă a Pământului. Scopul lor era menținerea și transmiterea conștiintei spirituale a poporului dac, întreținerea sentimentului de ființă spirituală în fiecare dac și a credinței în NEMURIRE.

images5o30zggyCONȘTIINȚA SPIRITUALĂ ești tu, întrupat în ființa ta, în sufletul tău nemuritor, alături de aceste entitați de lumină. Lasă LUMINA FOCULUI VIU să lumineze asupra ta, asupra lumii ca lumea să știe cine ești cu adevărat. Citiți în sufletul vostru și veți gasi raspunsul întrebarilor voastre, pentru ca în voi este scrisa NEMURIREA.

Așadar, în data de 28 noiembrie, într-un cadru divin, în vecinătatea BABELOR, eclipsați în absolut de energia divină a Vârfului Omu, vom omogeniza în premieră un dom spiritual (energie pozitivă), așa cum in vechime strămoșii noștri obișnuiau să-și manifeste dragostea față de DUMNEZEU pe crestele Bucegilor în zilele de sărbătoare sub influenta apusului de SOARE

Plasarea Zeilor celești pe vârfurile munților era un fapt obișnuit la daci, însă și la traci, frații dacilor, pentru care crestele muntoase reprezentau salașuri ale Zeilor, așa cum a fost, de altfel, Olimpul salașul Zeilor la greci și, mai înainte de acesta, Olimpul pelasgilor. Dacii se urcau pe crestele munților pentru a se ruga, pentru a fi mai aproape de cer în care credeau că sălășuiesc Zeii lor, iar incintele sacre de pe crestele munților au fost locuri de contact cu divinitatea.

2-lupi-lup-alb-lup-negru-lup-bun-lup-rauRidică-te pe creste, fi mandru de cine ești, îndreaptă-ți spatele, ține capul sus ca și cum ai purta o coroană, cu respect și onoare. Privește înainte, curajos, cu încredere si demnitate. Stai in natură, meditează, cercetează, descoperă, ridică vibrația întregii țări, amplifică, spune lumii întregi cine ești. Nu ezita, timpul este scurt si NU UITATI !ISTORIA ACTUALA SE VA SCRIE IN FUNCTIE DE FAPTELE NOASTRE. Apoi, totul depinde de cat de multi romani isi cauta adevarata istorie, isi pretuiesc mostenirea strabunilor daci, si fac eforturi de a descoperi purul adevar.

CULTUL DACIC era format din preoții lui ZAMOLXE, capnoboți (preoți) si ktistai (calugari -isihasti) și din preotesele zeiței Bendis, zeița Mamă a Pământului, care aveau sarcina de a întreține sistemul operațional al sanctuarelor dacice și al dispozitivelor de purificare, curațare, eliberare, precum și de încărcare și amplificare a potențelor dacilor. Tot ele alimentau cu ENERGIA VIEȚII sufletele femeilor dace și le ajutau să transmită copiilor CONȘTIINȚA SPIRITUALĂ.

”Voi cei curaţi şi drepţi, păziţi Legea Strămoşească, şi vă va păzi şi Dumnezeu pe voi în timpurile care vor veni. Iar ţara pe care o vedeţi, dacă vă veţi dovedi vrednici, vă va fi dar şi moştenire vouă, nu altora. Cunoaşterea adevăratei voastre istorii şi a legilor strămoşeşti va salva tot ce trebuie salvat, şi va cristaliza legătura voastră cu Unicul Dumnezeu.”

https://www.facebook.com/events/279847055723811/

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)