Spiritualiștii deschid entităților celeste ușile pământului

„Chiar cele mai puternice entități din lumea divină nu pot acţiona direct pe pământ pentru a instala aici ordinea și pacea. De ce? Pentru că ele nu sunt făcute din materie fizică. Pentru a interveni, trebuie ca oamenii înşişi să le ofere posibilitatea. O fortăreaţă rămâne de necucerit atât timp cât nu există vreun trădător în interior pentru a deschide duşmanilor poarta. Pe pământ, este nevoie de asemenea de niște „trădători”! Din moment ce pământul este ca o fortăreaţă ai cărei mulți ocupanţi se opun venirii spiritelor luminoase care doresc fericirea oamenilor, sunt necesari niște trădători pentru a le deschide porţile.

Pe pământ, oamenii sunt tot atât de puternici ca toate armatele celeste, iar când ei vor să le ţină piept, ele nu pot face nimic. De aceea, Cerul caută niște aliaţi, iar spiritualiștii sunt tocmai acești aliați: datorită lor, Cerul se poate strecura în această cetate care este pământul, pentru a face să domnească aici mai multă dreptate și iubire.”
Omraam Mikhaël Aïvanhov

Mesajul este preluat de pe portalul uniuneaspirituala.blogspot.be

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)