Structurile megalitice de pe crestele Arcului Carpati – Adevarate dispozitive de emisie – receptie spirituala

Turnurile dacice de observare si aparare ridicate pe crestele abrupte ale Masivului Bucegi – Vf Scara (2422 m) vizibile – doar de pe creasta Varfului Bucsoiu (2492 m), precum si de pe saua si Valea glaciara Tiganesti – reprezinta unul dintre cele mai misterioase aspecte ale lumii antice.

DSC05148 (2)Cum au reusit stramosii nostri sa realizeze o astfel de constructie in conditiile in care in locul amintit, natura nu permite nici macar tranzitarea varfului, intrucat, acolo se poate ajunge numai pe carari (30- 40 cm) extrem de abrupte (vezi foto) si-ntr-o anumita perioada a anului (atunci cand gheata de pe stanci este topita) …

Potrivit marturiilor izvoarelor literare antice – dacii au stat la baza tuturor proceselor care formează prezentul. Dupa cum bine stim – stramosii nostri erau inzestrati cu trasaturi si abilitati greu de egalat in acele vremuri, considerandu-se a fi cei mai intelepti dintre intelepti – afirmatiile sumerologului rus A. Kifisim: “Strămoşii rumânilor au exercitat o influenţă puternică asupra întregii lumi antice, respectiv a vechii Elade, a vechiului Egipt, a Sumerului şi chiar a Chinei”…

DSC05041 Stramosii nostri isi scriau istoria pe propriul trup (tatuaje) si erau neinfricati in lupta corp la corp, dar si in sistemele militare defensive. Asadar, cum au reusit strabunii nostri sa ridice/transporte blocurile mari de piatră pe aceste varfuri stancoase greu accesibile? De fapt,  cum si-au ridicat strabunii nostri propriul munte ? Acest aspect poate rezona, desigur si-ntr-un alt context – Piramidele din Egipt sau constructiile gigantice de la Puma Punku si nu numai . Există totuşi o metodologie mai putin propavaduita in lumea stiintei, cunoscută de anumiti călugări tibetani ce folosesc pentru transportul greutatilor excesive puterea mintii sau forţa sunetului …

O ipoteza indrazneata emisa de cercetatorii straini si romani cu privire la structurile stancoase de pe crestele Bucegilor, aici incadram, evident si numerosii megaliti, (gardienii patriei noastre) a fost aceea ca, structurile masive de pe creste functionau, in realitate, acum mii si mii de ani, ca niste dispozitive de emisie – receptie spirituala. Cu ajutorul acestora, Zeii de dincolo de Terra transmiteau ”ordinele” catre preoti si discipoli, iar prin acest intermediu, informatiile ajungeau la oameni. Nu intamplator zonele sunt recunoscute majoritar ca fiind sacre din cele mai antice vremuri, iar pe varfurile muntilor exista urme ale unor temple vechi de cateva zeci de mii de ani …

Structurile megalitice  nu functionau ca aparate de radio celeste, ci ca statii de amplificare, cuantumurile energetice si spirituale care treceau prin ele fiind retrimise catre lumea larga. Informatiile celeste se repartizau in functie de reteaua informationala creata de Zei. Cum s-ar spune in prezent, megalitii indeplineau, pe vremuri, rolul satelitilor de comunicatie din zilele noastre, insa pe un cuantum de vibratie la care tehnologia actuala nu va ajunge niciodata …

PIRAMIDA DIN BUCEGI

 Cu o lungime a bazei de aproximativ 300 metri si o inaltime in jur de 150 de metri, mult mai ”tanara” decat piramida ridicata de stramosii atlanti in Masivul Retezat in urma cu aproximativ 12.000 de ani, piramida din Masivul Bucegi este pe deplin activata si reflecta un camp energetic vibrational asemanator cu cel din interiorul Piramidei din Egipt (Piramida lui Keops).

În timp ce ultimele fâşii de pământ ale Atlantidei se scufundau în apele învolburate ale oceanului, la mii de kilometri distanţă, pe toate continentele, supravieţuitorii castei maeştrilor-preoţi atlanţi, dintre cei care păstrau linia nealterată a doctrinei ancestrale, pregăteau calea celor care urmau să preia ştafeta dintre generaţii. Urma să se realizeze o primă joncţiune, cu implicaţii karmice, dintre civilizaţia atlantă şi cea băştinaşă primitivă. Ca urmare a acestui fapt, s-au pus bazele noilor civilizaţii de pe Terra (hiperboreană, pelasgă, neagră, galbenă).

DSC06084In acelasi chip – EVOLUTIA trebuia să cuprindă dinamica evolutivă a corpului emoţional şi mental, adică zona de intersecţie a primelor structuri energo-informaţionale, o etapă în care egoul părea să fie singurul suveran, materia părea să fie singurul spaţiu, iar manipularea {prin forţă, ameninţarea cu forţa, prin religii sau prin diverse curente ideologice} părea să fie singura formă de orânduire. Desigur – a fost {şi încă mai este} etapa dualităţii şi a „eternei” bătălii dintre bine şi rău. Ce-i drept, totusi !! – este că omenirea nu era obligată să treacă prin toate cele câte a trecut. Nu era nevoie de suferinţă! Nu erau necesare războaiele, nu erau necesare tiraniile, nu trebuia să cunoaştem forme de orânduire dintre cele mai hidoase. Desigur – putea fi altfel (…)

Dată fiind noua situaţie de pe Terra, s-a hotărât ca în zonele în care s-au regrupat o parte din centrele energetice, să se construiască ”pilonii” de bază pentru noua grilă planetară. Acest lucru presupunea construirea unor piramide (centre specializate), prin care se făcea conexiunea, reglajul, amplificarea şi distribuţia fluxurilor energetice, lucrându-se cu o paletă foarte largă de frecvenţe vibraţionale.

Din punct de vedere geografic, tinutul Romaniei de astazi s-a potrivit ”la manusa” in raport cu planurile de reorganizare eneroinformationale ale Terrei, intrucat tinutul tarii noastre este situat  chiar în centrul anahata al Terrei, iar  unul dintre pilonii de bază ai grilei energetice este tot în această zonă. Acest aşa-zis pilon de bază cuprinde un centru principal şi mai multe centre secundare.

Centrul principal este reprezentat de o piramidă energetică extrem de complexă şi de puternică, având un rol capital în energetica actualelor şi viitoarelor transformări planetare. Această piramidă este poziţionată în zona actualului Parc Naţional Retezat, iar centrele secundare sunt poziţionate în zonele: Bucegi,Rarău, Ceahlău, Hăşmaş, Defileul Văii Oltului, zona Herculane, Parcul Naţional Porţile de Fier, Gugu, Defileul Văii Jiului, Parâng, Munţii Orăştiei, zona Roşia Montană si nu in ultim rand, atentie! –  Marea Neagra, acolo unde se presupune ca in vremuri demult apuse functiona o puternica baza a Atlantidei.

DSC04979

În aceste zone speciale sunt poziţionate mai multe instalaţii energetice, care au rolul de a amplifica energiile naturale (telurice, magnetice, gravitaţionale), energiile specifice Terrei (diferite vortexuri, energii elementale) elemente, ce sunt conectate cuantic cu structurile energo-informaţionale umane.

Construita din noua ”trepte” pe un afet cristalin, uriasa piramida din Nordul Bucegilor este clasificata ca fiind singura structura calcaroasa din potcoava Bucegilor construita artificial, initiatii catalogand-o ”Poarta catre o alta lume”

Intr-un alt aspect – structura este imensa in raport cu ceea ce noi suntem obisnuiti sa comparam. Este cat un munte – ea fiind protejata din adancuri de catre atlantii supravietuitori, dar si de gardieni si entitati energetice care au functia de a indeparta atenţia şi voinţa celor interesati sa patrunda in aceste ”galerii”cu ganduri rele.

De regula Piramida din Bucegi nu este ”inchisa”- sau interzisa, insa exista anumite ”protocoale de intrare” pe care trebuie sa le respecti. Este necesar să ai o pregatire corespunzatoare, sa fi atins anumite praguri de conştiinţă, intrucat accesul la acestea se efectueaza numai dacă oscilam in anumite tipare de frecvenţa.

DSC04918 (2)Dupa spusele lui Herodot, Zamolxe a reusit sa tranziteze cele trei porti/baraje enegetice ale Piramidei din Bucegi, tot atat – a patruns pana in miezul acesteia, unde a fost intampinat de gardienii atlanti, dar si de entitati energetice din galaxia apropiata (Andromeda) situata la aproximativ 2,9 milioane de ani lumina. Motivul ”intalnirii” cu aceste fiinte era foarte clar, trebuiau efectuate multiple legaturi dintre structura din Masivul Bucegi şi o anumită zonă a Daciei. Acea zonă prezintă o convergenţă specială a energiilor telurice, magnetice şi elementale. Respectiva zonă este cunoscută sub numele de Sarmizegetusa Regia. Acolo urma să se construiască o reţea energetică foarte complexă, având conexiuni cu circuitele subtile din piramidă, dar si cu alte centre energetice de pe teritoriul Daciei, Tibetului, insa si de pe teritoriul Egiptului.

Când atlanţii au părăsit zona, lăsând astfel să se desfăşoare noul program evolutiv (în jurul anului 6.000 î.Hr.), au fost nevoiţi să predea ştafeta noii generaţii. Pentru a realiza aceasta, au selectat şi pregătit mai mulţi băştinaşi (vechii daci). Ei au fost primii iniţiaţi ai noii ERE. Sunt cunoscuţi în tradiţia strămoşească sub denumirea de MOSI. Chiar dacă nu puteau fi pregătiţi asemenea maeştrilor-preoţi atlanţi (din cauza structurii lor energo-informaţionale), aveau totuşi avantajul puritatii sufletului, fapt care i-a avantajat foarte mult la înţelegerea naturii divine a omului şi a unicităţii sufletelor.

Pe de altă parte, multe entităţi superioare (inclusiv Ral), au făcut „coborâri vibraţionale” până la nivelul energetic primar, în special pentru a facilita salturile de conştiinţă ale dacilor.  Moşii {Dacii vechi) erau aproape permanent în contact cu entităţile superioare şi lucrau extrem de eficient cu fluxurile energetice ciclice ale naturii. Erau adevărate focare de iubire, echilibru şi înţelepciune pentru ceilalţi locuitori ai Terrei.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)