Telepatia spirituala, cea mai avansata forma de telepatie cu ajutorul careia putem comunica cu sufletul-pereche!

Telepatia a fost recunoscuta inca din secolul al 19-lea, cand oamenii de stiinta au validat primele doua tipuri diferite de telepatie. Acestea includ telepatia instinctuala, care se bazeaza in mare parte pe simturi, si telepatia mentala, care se bazeaza pe minte. Cu toate acestea, exista un al treilea tip de telepatie, ceva mai profunda, in conformitate cu invataturile intelepciunii stravechi, care se numeste telepatia spirituala, de la suflet la suflet.

Telepatia instinctuala

Daca trebuie sa plasam cele 3 tipuri de telepatie pe o ierarhie, telepatia instinctuala ar sta in partea cea mai de jos. Acest tip de telepatie este foarte proeminenta in regnul animal si este considerata a fi un mod normal de a comunica intre unele culturi indigene.

Telepatia instinctuala este in cea mai mare parte experimentata atunci cand un individ recunoaste sentimentele sau nevoile unei alte persoane, chiar daca acestea sunt situate la distanta una de cealalta. Acest lucru se intampla mai ales intre oameni care impartasesc o legatura emotionala puternica, cum ar fi parinti si copii, parteneri casatoriti si cei mai buni prieteni.

Telepatia mentala

Telepatia mentala reprezinta ceea ce majoritatea oamenilor cred atunci cand ei aud cuvantul “telepatie”. Ea apare atunci cand vorbesti cu o alta persoana, si, prin simpla gandire a cuvintelor pe care doresti sa le spui, ii transmiti acelei persoane un mesaj. Acest lucru nu se aseamana cu “channelling”-ul, cand se foloseste o entitate fara corp ca si mijloc de comunicare. Telepatia se intampla intre doi oameni pe deplin constienti.

Telepatia spirituala

Telepatia spirituala, sau telepatia de la suflet la suflet, este cea mai inalta forma de telepatie. Ea este posibila doar atunci cand o persoana a reusit sa-si conecteze mintea, creierul si sufletul. Atunci cand o persoana face acest lucru, ea castiga abilitatea de a naviga intre taramurile fizice si spirituale. Pentru a construi aceste conexiuni, acea persoana trebuie sa fie partasa la meditatia creativa, relateaza www.almeea.ro

Cele 5 condiții pentru manifestarea telepatiei

telepatia

1. Relaxarea crește foarte mult puterile telepatice. Meditația ajută la rexarea minții și a corpului și te face mai receptiv la primirea și trimiterea mesajelor telepatice. De asemenea, ajută și la debarasarea minții de gânduri nedorite și inutile. Un orizont deschis îmbunătățește șansele de a comunica telepatic, pe când o minte închisă are mai puține șanse să transmită sau să primească în mod eficient mesajele telepatice. Încearcă să stai departe de cei care se îndoiesc de puterea telepatiei. O cantitate sănătoasă de scepticism este normală, însă odată ce crezi în ceva, nu permite celor din jur să-ți schimbe opiniile, abuzând de negativitatea lor.

2.Când încerci să proiectezi un mesaj telepatic, vizualizează destinatarul în detaliu. Imaginează-ți că se află în fața ta și îi transmiți un mesaj, sau imaginează-ți că vorbești cu el la telefon.

3. Răbdarea este o altă aptitudine prin care se ajunge la o comunicare telepatică eficientă. Să nu uităm că, la fel ca în oricare experiență, e nevoie de timp pentru a atinge perfecțiunea. Așadar, nu aștepta rezultate extraordinare peste noapte. Comunicarea se va îmbunătății numai cu multă practică.

4. O stare bună de sănătate. În absența ei, autodezvoltarea devine dificilă, dacă nu chiar imposibilă. Totul se desfășoară la cote minime când resursele organismului sunt folosite în lupta contra bolii. Astfel, telepatia rar poate avea loc atunci când persoanele în cauză nu au un nivel bun de sănătate.

5. Încrederea în proces. Imediat după ce proiectezi anumite gânduri sau sentimente, trebuie să ai încredere că ele au ajuns în locul potrivit. Dacă-ți lipsește doza de încredere, procesul pornește din start cu un mare minus. Nu trebuie să știi totul de la început. Este mai important să te deschizi și să ai încredere într-o inteligență superioară care ne guvernează. Lasă totul pe mâinile ei. Tu ești doar un canal prin care telepatia se manifestă.

Cum sunt primite mesajele telepatice?

Sigur că mulți se întreabă cum anume vor știi dacă au primit sau nu un mesaj telepatic. Răspunsul vine aproape singur: tot ce ține de sentimente, emoții, gânduri, imagini sau dorințe pot fi primite telepatic. Practic, comunicarea se face prin intermediul lor.

este termenul dat unui mesaj primit într-o formă vizuală, claraudiție este ceea ce definește vocea interioară, iar clarsimțire este mesajul primit sub formă de sentiment.

Însă unii oameni pot comunica telepatic chiar și când visează. NU este o regulă strictă ca emițătorul sau receptorul să fie în stare de veghe. De multe ori, căderea barierelor conștiente facilitează transmiterea și receptarea mesajelor telepatice.

mesaje-telepatice

Atunci când te conectezi cu alte ființe, ajungi la un nivel de cunoaștere superior. Automat se creează o mai bună înțelegere. Iar acest lucru poate avea un impact profund pozitiv și asupra relațiilor cu cei din jurul tău.

În cazul comunicării cu animalele, poți înțelege nevoile animalului de companie chiar dacă acesta nu comunică verbal cu tine. În plus, animalele au capacitatea de a simți pericolele, înainte ca acestea să devină evidente. Prin comunicarea telepatică, animalul te poate proteja de potențialele situații periculoase.

Potrivit noulpamant.ro, arta telepatiei oferă un mijloc mult mai eficient de comunicare. Este ecologic, gratuit, iar locația nu este importantă…

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)