Vortexul Carpatic – Vatra Atlantilor

În mediile ezoterice occidentale se cunoaște că centrul principal al Terrei (anahata) este în zona Glastonbury-Stonehenge, însă printr-o stransă comunicare subtilă cu Mama Pamânt, putem afla fără mari eforturi că, spre deosebire de om, structura energetică a Terrei este mult mai complexă decat pare, având mai multe chakre de același tip.

181Astfel, Geea – Pamânt dispune de cel puțin patru chakre de tip Anahata. Omul are doar două (mai exact, sunt proiecții), una pe coloana vertebrală și altă în față, în partea opusă față de centrul median al corpului. Diferă și structura de bază a chakrei. Fiinta umana are un anumit număr de petale care, prin vibrația lor, determină curgerea spiralată a energiei universale și apoi este transformată și modulată de fiecare chakră în funcție de necesitățile energetice ale omului.

Un centru energetic planetar nu dispune de petale energetice. În loc de petale are câteva ”zone atractor”, care pe lângă rolul de magneți energetici, au și datoria de a transforma și modula energia universală. Curgerea energiei universale este tot spiralată (este o energie torsionică)! Mai exact, este vorba de o spirală de tip Fibonacci, dar dispusă tridimensional.

Partea interesantă este că pentru un anumit timp (de la sute la mii de ani), una dintre aceste chakre planetare se conectează la câmpurile morfogenetice ale regnurilor ce viețuiesc pe pământ, prin urmare și asupra oamenilor. Iar acest lucru determină o serie de transformări, din mai toate punctele de vedere.

Vort_IrTimp de câteva sute de ani, vortexul anglo-irlandez a fost anahata dominantă pentru câmpul morfogenetic uman. Adică ea a fost cea conectată la omenire și nu numai! Nu întâmplător Anglia a fost cel mai mare imperiu din istorie, iar limba engleză s-a impus aproape ca şi limbă universală. Nu întâmplător în Anglia a început şi Revoluţia industrială la sfârşitul secolului al XVIII–lea. De asemenea, tot ei sunt pionieri în foarte multe descoperiri din sfera tehnico-ştiinţifică. Chiar şi Irlanda, care a fost sub dominaţie britanică o perioadă îndelungată, şi are o populaţie relativ mică, a avut contribuţia ei, astfel că circa 20% dintre americani, canadieni, australieni, au origini irlandeze.

A sosit momentul ca zona cuprinsă de vortexul balcanic să devină Anahata dominantă, iar în acest sens ţara noastră va avea rolul cel mai mare. Transferul nu se va întâmpla dintr-o dată, ci va fi o perioada de tranziție de circa 7 ani. Transferul total va fi deci în 2023. Până atunci, va trebui să pregătim foarte bine calea!  Deși acest vortex se întinde pe o arie destul de mare, adică vorbim de mai multe țări, în zona țării noastre el străpunge pământul; mai degrabă s-ar putea spune că este punctul unde Cerul sărută Pamantul. Acest spațiu este undeva în Apuseni, foarte aproape de locul unde se odihnește Arsenie Boca. În spațiul astral, zona se vede ca fiind acoperită de o semisferă având lumină alb-albastră. Poate nu întâmplător Sfântul Ardealului a spus că este ”locul de unde se va aprinde țara”.

ANAHATAAnahata din zona noastră geografică este dinamizată de către opt centrii atractori: Olimpus-Meteora-Ossa (Grecia), Medjugorje-Piramida din Visoko (Bosnia-Herțegovină), Ipoly-Bukk-Zempleni (Ungaria), Hoverla (Ucraina), Rarău (România), Ceahlău (România), Bucegi (România), Retezat (România).

Implicațiile sunt uriașe și au în vedere următoarele:
– România își va prelua rolul de ”înaintemergător” în revoluția spirituală planetară, adică va determina trecerea de la spațiul de conștiență numit 3D (bazat pe valori materiale) la cel 4D și 5D (bazat pe valori spirituale).
– Datorită faptului că viețuim într-o zonă dominată de o chakră planetară, adică există o conexiune directă între Cer și Pământ, aici se vor întrupa multe suflete din spațiile înalt vibraționale (deja s-au întrupat o parte).
– În această zonă vor apărea noi tehnologii, care vor avea în vedere lumina (fotonii), sunetul, vibrația, undele psi, gravitația, energiile elementale etc.
– În această zonă vor apărea noi forme de organizare și dezvoltare socială, fiind un exemplu pentru ceilalți.
Sursa: remerra.blogspot.ro

 

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
Departamentul Alpha Carpatica (DAC)

Despre Departamentul Alpha Carpatica (DAC)